חמאת בוטנים-ריבה מקרונים
חמאת בוטנים-ריבה מקרונים נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בוטנים קלויים, חלבונים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, עוגיות חמאת בוטנים, ו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. השתמש חותך עוגיות קטן או שתיית זכוכית כדי לעקוב אחר שלושים 1 1/2 אינץ מעגלים בשורות על הנייר, על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. הפוך את הנייר (עדיין תוכל לראות את הסימנים דרך הנייר). טוחנים היטב את הבוטנים במעבד מזון.
מוסיפים את קמח השקדים ואת הסוכר והדופק של ממתקים כדי להפוך את אבקה דקה. לנפות פעמיים דרך מסננת בסדר; להשליך כל נתחים. לנצח את החלבונים ביצה בקערה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען להכות עד פסגות רכות טופס.
מוסיף את הווניל ומכה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים במחצית תערובת בוטנים עם מרית גומי. חזור עם תערובת הבוטנים הנותרת.
מעבירים את הבלילה לשקית מאפה עם קצה עגול 1/4 אינץ'. מחזיק את התיק בניצב אל גיליון האפייה, תלוליות צינור של הבלילה לתוך העיגולים לייחס על נייר הקלף. הקש על דפי האפייה כנגד הדלפק כדי לעזור לבלילה להתיישב.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד צמרות הם מעט פריך, על 15 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
אופים את המקרונים עד פריך מעט, 13 עד 15 דקות. החליקי את נייר הקלף עם המקרונים על מדף כדי להתקרר. הסר בזהירות את המקרונים מנייר הקלף.
מורחים 1 כפית ריבה על הצד השטוח של macaroon; למעלה עם אחר macaroon, צד שטוח למטה. חזור עם macaroons הנותרים וריבה. (אלה נאכלים הכי טוב בתוך יום 1.)