חמאת תפוחים CERTO
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין צמחוני? חמאת תפוחים CERTO יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-128 מנות. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם חמאה, פירות, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 3 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבת פאי תפוחים הולנדית Certo, ריבת מנגו CERTO, ו ריבת בננה תות CERTO (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
הסר פריחה וגזע מסתיים מתפוחים לא משובץ. תפוחים הליבה; לחתוך לרבעים.
מוסיפים מים ומיץ לימון; מערבבים. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על חום בינוני 20 דקות. או עד תפוחים רכים, ערבוב מדי פעם. הקש תערובת דרך טחנת מזון או זן דרך מסננת גס, באמצעות כף עץ לכפות תפוחים דרך טחנת; להשליך קליפות. למדוד בדיוק 5 כוסות של הפרי מוכן לתוך 6-או 8-qt. stockpot. מערבבים בקינמון.
מערבבים סוכר לתוך פירות מוכנים ב stockpot.
מוסיפים חמאה להפחתת הקצפה. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק מבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה; לבשל בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על מרכזים של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)