חמוציות, זרעי דלעת ופנקייק קרמל
אם יש לכם חמוציות מיובשות, דלעת, שוקולד צ'יפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : זרעי דלעת אוכמניות קליפת קרמל מלוח, ביסקוטי חמוציות זרעי דלעת, ו פנקייק שוקולד קרמל.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז 3 וקו 22cm מרובע עוגה פח עם אפייה קלף. ממיסים את החמאה, הקרמל והסוכר בסיר גדול, ואז קצה שיבולת השועל והקמח. מערבבים היטב, לוודא שכל שיבולת שועל מכוסה בתערובת החמאה, ולאחר מכן להטות לתוך פח העוגה שלך ולחץ בחוזקה עם החלק האחורי של כף כדי ליישר את פני השטח.
אופים במשך 40 דקות.להטות את הקרמל והחמאה הנותרים לסיר קטן, ובועה במשך 5 דקות, ערבוב ברציפות, עד התערובת הופכת חום זהוב כהה מתעבה קצת. כאשר הפנקייקים סיימו לבשל, הסירו אותם מהתנור ושפכו על הקרמל החם. השאירו להתקרר במשך 5 דקות, ואז לפזר עם הזרעים, חמוציות ושוקולד צ ' יפס. השאירו להתקרר לחלוטין בדיל לפני חיתוך לריבועים.