קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

חמוציות-לחמניות קינמון עם ציפוי גבינת שמנת

חמוציות-לחמניות קינמון עם ציפוי גבינת שמנת
חמוציות - קינמון לחמניות עם הדובדבן גבינת שמנת הוא צמחוני ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר מגורען, מאוד חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. נסו לחמניות הקינמון הכי טובות אי פעם עם ציפוי גבינת שמנת., עוגת תפוחים לחמניות קינמון עם ציפוי גבינת שמנת, ו דלעת Fantail לחמניות קינמון עם הדובדבן גבינת שמנת מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בכוס מדידה כוס 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען ו 1 כפית. מלח, פועם במהירות בינונית עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
3
מוסיפים ביצים ואת 2 המרכיבים הבאים, מכים עד מעורבב. מערבבים בתערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
ביצהביצה
4
שלב 4 1/2 כוסות קמח לחם ו 1/4 כפית. אגוז מוסקט. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, להכות במהירות נמוכה 1 עד 2 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
5
מפזרים כ 1/4 כוס קמח לחם על משטח שטוח; להפוך את הבצק החוצה, ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות), להוסיף עד 1/4 כוס קמח לחם לפי הצורך כדי למנוע בצק דבק ידיים ומשטח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצקבצק
6
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 עד 2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בינתיים, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
יוצקים 1 כוס מים רותחים מעל 1 כוס חמוציות מיובשות; לתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
מיםמים
10
מסננים חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
11
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
12
רול לתוך מלבן 16-x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
13
מורחים עם 1/2 כוס חמאה רכה מאוד, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות. מערבבים יחד סוכר חום, קינמון, ונותר 1/2 כוס סוכר מגורען, ומפזרים תערובת סוכר על חמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
14
מפזרים חמוציות על תערובת סוכר. למעלה עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
15
מגלגלים את הבצק, ג 'לי רול אופנה, החל מ 1 צד ארוך; לחתוך 16 פרוסות (בערך 1 אינץ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
16
במקום לחמניות, לחתוך צדדים למטה, ב 2 משומן קלות 10 אינץ ' מחבתות עגולות. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
17
אופים ב 350 במשך 20 עד 22 דקות או עד לחמניות זהובות חום. מגניב מחבתות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
גלילי מברשת עם ציפוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
גלולגלול
19
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)envelope active-שמרים יבשיםenvelope active-שמרים יבשים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחםקמח לחם1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לחםקמח לחם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה רכה מאודחמאה רכה מאוד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך30ריבס, קצוץ טרי או קפואקרם גבינה הדובדבןקרם גבינה הדובדבן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מגורען, מחולקסוכר מגורען, מחולק11 קילו קישואים,צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105° עד 115°)מים חמים (105° עד 115°)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים