חמוצים לחם וחמאה
חמוץ לחם וחמאה נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 9 קלוריות. מתאים ל-250 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שימורים ומלח כבישה, בצלים, כורכום טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף מלפפונים ביסודיות כדי להסיר כל שעווה; לקצץ גזע ופריחה מסתיים, לחתוך מלפפונים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים בצל לשניים, וחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים מלפפון, בצל ופלפל פעמון בקערה; לזרוק עם מלח. לכסות ולתת לעמוד 3 שעות בטמפרטורת החדר; לנקז.
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים. בעוד צנצנות רותחים, להביא חומץ הבא 4 מרכיבים לרתיחה 8-qt. נירוסטה או stockpot אמייל, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים תערובת מלפפון סחוט, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 7 עד 10 דקות או עד התערובת מחוממת היטב קליפות מלפפון להפוך ירוק כהה.
מצקת תערובת חמה לתוך צנצנות חמות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.