קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות0
מגזין

חמוצים לחם וחמאה

חמוצים לחם וחמאה
חמוץ לחם וחמאה נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 9 קלוריות. מתאים ל-250 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שימורים ומלח כבישה, בצלים, כורכום טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף מלפפונים ביסודיות כדי להסיר כל שעווה; לקצץ גזע ופריחה מסתיים, לחתוך מלפפונים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2
חותכים בצל לשניים, וחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים מלפפון, בצל ופלפל פעמון בקערה; לזרוק עם מלח. לכסות ולתת לעמוד 3 שעות בטמפרטורת החדר; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים. בעוד צנצנות רותחים, להביא חומץ הבא 4 מרכיבים לרתיחה 8-qt. נירוסטה או stockpot אמייל, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים תערובת מלפפון סחוט, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 7 עד 10 דקות או עד התערובת מחוממת היטב קליפות מלפפון להפוך ירוק כהה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
6
מצקת תערובת חמה לתוך צנצנות חמות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®