חמוצים לחם וחמאה
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אם יש לך פתיתי פלפל, זרעי חרדל, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות מתכונים דומים: חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה.
הוראות
הכן שתי צנצנות ליטר וסיר שימורים קטן.
שלב את המלפפונים פרוסים, פלפלים, בצל, ומלח כבישה בתוך מסננת להגדיר בקערה גדולה. מקררים במשך שעה אחת כדי להסיר נוזל עודף. יש לשטוף ירקות ולהשליך נוזלים.
מערבבים את החומץ והסוכר בסיר גדול.
חום מעל חום בינוני עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את זרעי החרדל, זרעי סלרי, פתיתי פלפל אדום וציפורן. להגדיל את החום גבוה ולהביא את המלח לרתיחה.
מוסיפים את הירקות סחוטים ומערבבים לשלב. מבשלים במשך 5 דקות, עד שכל הירקות במי מלח מחוממים באופן מלא דרך. באמצעות מלקחיים, למלא את צנצנות מעוקר עם הירקות. לאט לאט לשפוך את המלח החם על הירקות בכל צנצנת, משאיר 1/2 אינץ ' headspace.
הקש בעדינות על הצנצנות על משטח עבודה מצופה במגבת כדי לעזור לשחרר את כל הבועות לפני השימוש במקלות אכילה מעץ כדי להוציא את כל הבועות שנותרו. בדוק שוב את headspace ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך.
לנגב את החישוקים, להחיל את העפעפיים ואת הטבעות, ולעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
תן למלפפונים החמוצים האלה לרפא לפחות 48 שעות לפני האכילה.