קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

חמוצים תוצרת בית שמיר פיקנטי

חמוצים תוצרת בית שמיר פיקנטי
חמוצים תוצרת בית שמיר חריף עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. אם יש לך חומץ יין אורז, זרעי שומר, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כיצד להכין חמוצים שמיר תוצרת בית, חמוצים תוצרת בית שמיר & Jalapenos חמוץ חריף, ו חמוצים שמיר תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החומץ, דבש, פתיתי פלפל, פלפלים, כוסברה, זרעי חרדל, זרעי שומר, כמון ומלח בסיר בינוני שאינו מגיב על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בואו להרתיח במשך 2 דקות; להסיר מהחום ולתת לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר.
3
תוסיף שמיר וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מניחים את המלפפון בקערה בינונית ויוצקים את תערובת חומץ מקורר עליהם. מקררים, מכוסים במשך 24 שעות או עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o