חמין עגבניות בייקון
צ'אודר עגבניות בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -59 גרם חלבון , 62 גרם שומן ובסך הכל 889 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח, חמאה, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חמין תירס מתוק, בייקון ועגבניות , חמין בייקון-צ'יזבורגר , וחמין תירס בייקון .
הוראות
בסיר גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג לניקוז. לזרוק טפטופים.
באותה מחבת ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח ואגוז מוסקט עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה בהדרגה מרק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה עגבניות. להפחית את החום; מערבבים פנימה שמנת.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג
חמין עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך דרך המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. שרדונה של יקב קולומביה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-21 דולר לבקבוק.
![יקב קולומביה שרדונה]()
יקב קולומביה שרדונה
שרדונה קולומביה מציע ניחוחות עזים של אגס, תפוח ורמזים של פירות טרופיים הנמשכים לחיך. חומציות מאוזנת ותווי אלון וניל מתוקים משולבים יוצרים שרדונה אלגנטי שהוא מובהק צפון-מערבי.