חמישה ספייס חזה ברווז עם חבושים מקורמלים
חמישה ספייס חזה ברווז עם חבוש קרמל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 217 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב quinces אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך חבושים-תפוח כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צלוי חמישה תבלינים, חמישה תבלינים צלוי ברווז חזה מתכון, ו חזה ברווז צלוי מסוכר ותבלינים.
הוראות
שמור 4 רבעי חבושים ו 3/4 כוס ציד בלתי חוקי נוזלים מן Quinces עלומה. שמור הנותרים חבושים רבעים ונוזל לשימוש נוסף.
חותכים 4 חבושים רבעים לקוביות; להפריש.
שלב 1/2 כוס שמור ציד בלתי חוקי נוזלי, חמש-spice אבקה, זנגביל, ושום בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
להוסיף ברווז לשקית; לאטום ולזרוק למעיל. להשרות במקרר לפחות 24 שעות או עד 2 ימים, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר ברווז מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מפזרים ברווז באופן שווה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים ברווז, צד העור למטה, במחבת; לבשל 1 1/2 דקות או עד העור הוא חום זהוב. הפוך בשר; לבשל 1 דקה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מדחום רושם 160 (בינוני) או עד מידה רצויה של doneness.
הסר ברווז מן המחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף במחבת.
מקום ברווז, צד העור למטה, על קרש חיתוך או משטח עבודה.
מברשת בצד בשרי של ברווז עם הנותרים 1/4 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי.
חום שמורות טפטוף במחבת מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף quince quarters קוביות; לטגן 5 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהחום; מערבבים בצל ירוק פרוס.
הסר את העור מן הברווז; להשליך.
חותכים ברווז באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. מחלקים פרוסות ברווז באופן שווה בין כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם תערובת חבושים 1/4 כוס.
הערה יין: חזה ברווז אלה יש את כל זה-מתיקות מן Quinces עלומה, עושר מן הברווז, ואת spiciness מן אבקת חמישה תבלינים. האם יש יין אחד שיכול לשמש כקונטרפונקט מושלם? כן, פינו נואר. הפינו העליון יהיה חומציות כדי לאזן את העושר של הברווז תוך בעל הערות חסד של פירות בשלים spiciness כדי לשקף את חבוש אבקת חמישה תבלינים. בחירה מצוינת: אלדרברוק פינו נואר 2002 מעמק הנהר הרוסי של קליפורניה ($24). - קארן מקניל .