קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

חמישה תבלינים חזיר עם סלט כרוב אסייתי

חמישה תבלינים חזיר עם סלט כרוב אסייתי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מים, פלפל, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: עוף מצופה תבלינים עם סלט כרוב אסייתי, סלט בוטנים אסיאתי עם חזיר, ו אסייתי ברביקיו המבורגרים חזיר עם סלט כרוב.

הוראות

1
מסדרים את מתלה התנור במרכז התנור, ומחממים את התנור ל 425 מעלות F. מתבלים את החזיר במלח, ואת המעיל ב 1 כף אבקת חמישה תבלינים. מחממים שמן במחבת נירוסטה כבדה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים חזיר ומבשלים עד הצד הראשון הוא בצבע טוב, על 4 דקות. הפוך חזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
מוסיפים פטריות ונותר 1/2 כפית אבקת תבלינים למחבת ומערבבים פטריות מעיל בשמן ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מעבירים את המחבת עם חזיר ופטריות לתנור וצולים עד חזיר רושם 63° על מדחום קריאה מיידית, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
להעביר מגש ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
6
בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את המיונז, מים, חומץ אורז, ו sriracha.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
SrirachaSriracha
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים כרוב, בצל ירוק וכוסברה. לזרוק מעיל ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננסל-1 אננס
8
חותכים את החזיר לתוך סיבובים עבים. כדי לשרת, מניחים תלולית של כרוב על צלחת, העליון עם חזיר פרוס. לפזר את הפטריות על גבי, והכתר עם בוטנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמש סיני אבקת תבלינים, מחולקחמש סיני אבקת תבלינים, מחולק2ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר ללא עצמות צלויבשר חזיר ללא עצמות צלוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(על חבורה 1) כוסברה טרי קצוץ גס(על חבורה 1) כוסברה טרי קצוץ גס4בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2(חוֹרֶף)1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקירוק מגורר או כרוב נאפה (כ 1 קטן)ירוק מגורר או כרוב נאפה (כ 1 קטן)2(יכול להיות או להרחיק)חומץ אורזחומץ אורז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטנים קלויים מלוחים, קצוצים בערךבוטנים קלויים מלוחים, קצוצים בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עד sriracha (לפי הטעם)עד sriracha (לפי הטעם)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא תערובת שאנין בלאן מסה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.