חמישה תבשיל שעועית
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא בייקון, מלח, שעועית לימה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, שלוש פשטידות שעועית, ו תבשיל שעועית בשרנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
בצל מטגן בשומן בייקון; מוסיפים את הסוכר החום, חרדל, אבקת שום, מלח וחומץ. הטבח מכוסה בחום נמוך 20 דקות.
בתבנית אפייה ארבעה ליטר, לשלב את הבייקון, תערובת בצל, שעועית חמאה, שעועית לימה, שעועית כליות, שעועית חומוס ושעועית אפויה.
מערבבים היטב, ואופים מכוסים במשך 1 1/2 שעות. לחשוף ולאפות 30 עד 45 דקות יותר.