קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות30
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

חמש-Spice צלעות קצרות עם אטריות אודון

חמש-Spice צלעות קצרות עם אטריות אודון
זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך בצל, שמן צמחי, צלעות בקר קצרות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלעות מטוגנות עם אטריות ביצים, צלייה: חמש-Spice צלעות קצרות, ו 7-Spice שום BBQ צלעות קצרות.

הוראות

1
אבק את הצלעות הקצרות עם אבקת חמישה ספייס ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיפים את הצלעות הקצרות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מעבירים את הבשר לצלחת ושופכים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הבצל, גזר, שום, סלרי, זנגביל וקורנית; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 2 עד 3 דקות. תחזיר את הבשר לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים עם גיליון נייר קלף ומבשלים על חום נמוך בינוני עד הבשר הוא רך מאוד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
בינתיים, בסיר בינוני, לכסות את shiitake עם המים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מהחום ולתת את הפטריות להשרות עד מתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים את הדייקון ואת konbu מרק פטריות בסיר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד דייקון הוא רק רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
צנון דייקוןצנון דייקון
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מסננים את הפטריות ואת daikon ולהשליך את konbu ונוזל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
צנון דייקוןצנון דייקון
12
להעביר את הבשר לצלחת. מסננים את המרק לתוך קערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים. דלג כמה שיותר שומן מפני השטח של המרק ככל האפשר. החזירו את המרק לתבשיל והחממו.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מחממים את broiler ומניחים מתלה 8 אינץ ' ממקור החום. בקערה בינונית, לשלב את הסאקי, מירין ורוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מוסיפים את הצלעות, shiitake ו daikon ולתת marinate במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
15
להעביר את הבשר והירקות לתבנית אפייה ולהשליך את המרינדה. מטגנים את הבשר והירקות, הופכים פעם אחת, עד שהבשר משחימים ופריך והירקות זהובים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את אודון עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
17
ניקוז ולהעביר קערות. למעלה עם בשר וירקות. כף במרק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםאבקת חמש תבלין סיניתאבקת חמש תבלין סינית791 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צלעות בקר קצרות ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 2 אינץצלעות בקר קצרות ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 2 אינץ2largesגזר, פרוס דקגזר, פרוס דק1צלע קטנהצלע סלרי קטנה, פרוסה דקצלע סלרי קטנה, פרוסה דק14 אינץ חתיכת דייקון צנון, פרוס 1 אינץ עבה4 אינץ חתיכת דייקון צנון, פרוס 1 אינץ עבה4פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש, כמו קברנה סוביניוןיין אדום יבש, כמו קברנה סוביניון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות אודון מיובשות, שטוחות או אטריות ביצים איטלקיות, או 1 פאונד אטריות אודון טריות (ראה הערה)אטריות אודון מיובשות, שטוחות או אטריות ביצים איטלקיות, או 1 פאונד אטריות אודון טריות (ראה הערה)15 אינץ חתיכת קלוף זנגביל טרי, פרוס דק5 אינץ חתיכת קלוף זנגביל טרי, פרוס דק4largesשיני שוםשיני שום9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק דל נתרןציר עוף או מרק דל נתרן791 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני6עלי קורניתעלי קורנית591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)13 אינץ ' חתיכת konbu (אצות מיובשות) (ראה הערה)3 אינץ ' חתיכת konbu (אצות מיובשות) (ראה הערה)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.