זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך בצל, שמן צמחי, צלעות בקר קצרות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלעות מטוגנות עם אטריות ביצים, צלייה: חמש-Spice צלעות קצרות, ו 7-Spice שום BBQ צלעות קצרות.
הוראות
1
אבק את הצלעות הקצרות עם אבקת חמישה ספייס ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 2 כפות שמן.
בינתיים, בסיר בינוני, לכסות את shiitake עם המים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
הסר מהחום ולתת את הפטריות להשרות עד מתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים את הדייקון ואת konbu מרק פטריות בסיר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד דייקון הוא רק רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
צנון דייקון
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מסננים את הפטריות ואת daikon ולהשליך את konbu ונוזל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
צנון דייקון
12
להעביר את הבשר לצלחת. מסננים את המרק לתוך קערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים. דלג כמה שיותר שומן מפני השטח של המרק ככל האפשר. החזירו את המרק לתבשיל והחממו.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.