חסילונים מוכים
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פפריקה, בירה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו שרימפס מטוגנים, זיתים מטבל איולי עם שרימפס מוכה, ו צ'דר וחסילון מוכה בירה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יוצקים את הבירה לתוך קערה בגודל בינוני ומערבבים בוודקה. לאט לאט לטאטא בקמח ופפריקה. הבלילה צריכה להיות עבה למדי, אבל גם קל לערבב. להניח בצד במקום חם. "לחץ" את שן השום לקערה אחרת ומערבבים בשמן זית וחסילונים. מתבלים קלות במלח ופלפל. תניח בצד.
יוצקים את השמן לסיר כבד תחתית (או לחלופין, טיגון עמוק).
מחממים את השמן לאט ל 370 F. השתמש מדחום ממתקים כדי לפקח על הטמפרטורה. קו תבנית אפייה עם מגבת מטבח או מגבות נייר כדי לנקז את השרימפס ברגע שהם מבושלים.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מסדרים את עלי הבזיליקום על מחבת הסדין.
שים את המחבת בתנור במשך 2 דקות, רק כדי לנבול את הבזיליקום קצת, אם הבזיליקום הוא צעיר ומכרז צעד זה אינו הכרחי. לעטוף עלה בזיליקום סביב אמצע כל שרימפס כמו חגורה. כאשר מוכן לשרת, לטבול את השרימפס לתוך הבלילה ושחרר, בקבוצות קטנות, לתוך השמן. מטגנים עד פריך, פונה משני הצדדים עם כפית מתכת מחורצת.
מוסיפים את הלימונים לתוך השמן ומטגנים עד פריך.
מסננים אותם על תבנית אפייה מרופדת ומתבלים מיד עם מלח.
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.