חצאי כרוב כבוש
חצאי כרוב ניצנים כבושים עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, עלי דפנה, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות נסו 48 שעות סו וייד צלעות קצרות עם רוטב רימון וסלט כרוב כבוש, טוויסט נבט: כרוב ניצנים ופיצה בייקון, ו סלט נבטי שעועית כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הנבטים ולחתוך אותם לשניים. תניח בצד.
מערבבים חומץ, מים ומלח בסיר שאינו מגיב ומביאים לרתיחה.
מחלקים את הגרגרים, זרעי חרדל, שיני שום ועלי דפנה בין 2 צנצנות ליטר מוכנות.
השתמש במקלות אכילה מעץ כדי להסיר בועות אוויר מצנצנות.
לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד באמבט מים רותחים במשך 10 דקות.
כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר צנצנות מן canner ולתת מגניב על מגבת מקופלת.
כאשר צנצנות הם מגניבים, לבדוק חותמות. אם חותמות טובות, צנצנות ניתן לאחסן במזווה (כל צנצנות unsealed צריך להיות בקירור). תן חמוצים לפחות 48 שעות לפני שאתה אוכל אותם, כך מלח חודר באופן מלא את הירקות.
צנצנות אטומות יישארו עד שנה על מדף המזווה.