חצי ירחים השלישי
חצי ירחים השלישי הוא צמחוני הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 180 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, פלפל אנגלי טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות ו -22 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 20%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו דולצ'ה דה לצ' ה חצי ירחים, חצי ירחים פולנטה עם גבינת עיזים מוקצפת, ו מבשלים את הספר: סקווש חצי ירחים עם חמאה, שומשום ומלח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מאוד, שמנת יחד את השומן והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מערבבים פנימה את המולסה והשמנת החמוצה.
שלב את הקינמון, הפלפל האנגלי, הציפורן, הסודה לשתייה, המלח והקמח. מערבבים מרכיבים יבשים לתערובת המולסה עד שהם נספגים לחלוטין, ואז מקפלים פנימה את הפקאנים. מכסים בצק ומצננים בן לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים בעזרת חותך עוגיות חצי ירח או חותכים לעיגולים ואז חותכים את העיגולים לשניים.
מניחים עוגיות לפחות 1 אינץ ' זה מזה על גבי גיליונות עוגיות לא מוכנים.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת כדי להתקרר לחלוטין.