קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

חצי לימון עם סלט תפוזים ומנגו

חצי לימון עם סלט תפוזים ומנגו
לימון חצי-פרדו עם סלט תפוזים ומנגו יכול להיות בדיוק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-35 דקות. אם יש לך עלי נענע, תפוזים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), אגוזי לוז וקרוני שקדים עם חצי פרדו כתום, ו לימון חצי-פרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מחבת כיכר עם ניילון נצמד. הקפד להשאיר שפע של פלסטיק בקצוות כך שהם יכולים להיות מקופלים מעל כדי לכסות את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
2
שים את השקדים בתחתית המחבת מוכנה בשכבה זוגית (זה יהיה בסופו של דבר להיות העליון, כך לגרום לזה להיראות יפה!). שמור.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מקציפים את הקרם עם מקצף או מקצף חשמלי עד שהוא יוצר פסגות בינוניות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להביא סיר עם כ 1 אינץ ' של מים לרתיחה, על אש נמוכה. בקערת המתכת של מערבל לעמוד, לשלב את 1 1/4 כוסות סוכר, חלמוני ביצה, מיץ לימון גרידה וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
5
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
שים את קערת המתכת על הסיר, ולהפחית את החום מתחת לסיר כך המים הוא רק על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
7
לטאטא את תערובת הביצים עד שהוא מקבל מאוד קל ורך, זה ייקח בערך 4 עד 5 דקות. עבור פוליסת ביטוח אתה יכול לקחת את הטמפרטורה של תערובת זו. זה צריך להיות על 165 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מקציףמקציף
8
שים את קערת המיקסר על המיקסר והכה עם הקובץ המצורף whisk עד התערובת הוכפלה בנפח והחלק התחתון של הקערה הוא מגניב כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מקפלים את שמורות קצפת במרווחים. לעשות את זה בעדינות אבל במהירות. כאשר הוא תערובת הומוגנית, יוצקים אותו לתוך מחבת כיכר מוכן. מקפלים את הפלסטיק מעל ולהעביר למקפיא. להקפיא לפחות 4 עד 5 שעות, אבל זה יכול להיעשות לילה או עד כמה ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
10
מערבבים את התפוזים, מנגו, נענע ונותר 1 כף סוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
כתוםכתום
סוכרסוכר
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
תן את התערובת macerate במשך כשעה לפני ההגשה.
1
הסר את מחבת כיכר מהמקפיא ולפתוח את הפלסטיק. להפוך את חצי הגמר מתוך מחבת כיכר לצלחת הגשה ולהסיר את הפלסטיק. עם סכין חם, לחתוך את חצי הגמר לפרוסות 1 אינץ ' ומקשטים עם סלט תפוז / מנגו.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
סכיןסכין
2
כל כך מרענן!