חצי לימון עם סלט תפוזים ומנגו
לימון חצי-פרדו עם סלט תפוזים ומנגו יכול להיות בדיוק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-35 דקות. אם יש לך עלי נענע, תפוזים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), אגוזי לוז וקרוני שקדים עם חצי פרדו כתום, ו לימון חצי-פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
קו מחבת כיכר עם ניילון נצמד. הקפד להשאיר שפע של פלסטיק בקצוות כך שהם יכולים להיות מקופלים מעל כדי לכסות את החלק העליון.
שים את השקדים בתחתית המחבת מוכנה בשכבה זוגית (זה יהיה בסופו של דבר להיות העליון, כך לגרום לזה להיראות יפה!). שמור.
מקציפים את הקרם עם מקצף או מקצף חשמלי עד שהוא יוצר פסגות בינוניות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
להביא סיר עם כ 1 אינץ ' של מים לרתיחה, על אש נמוכה. בקערת המתכת של מערבל לעמוד, לשלב את 1 1/4 כוסות סוכר, חלמוני ביצה, מיץ לימון גרידה וקמצוץ של מלח.
שים את קערת המתכת על הסיר, ולהפחית את החום מתחת לסיר כך המים הוא רק על מבשלים.
לטאטא את תערובת הביצים עד שהוא מקבל מאוד קל ורך, זה ייקח בערך 4 עד 5 דקות. עבור פוליסת ביטוח אתה יכול לקחת את הטמפרטורה של תערובת זו. זה צריך להיות על 165 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
שים את קערת המיקסר על המיקסר והכה עם הקובץ המצורף whisk עד התערובת הוכפלה בנפח והחלק התחתון של הקערה הוא מגניב כאשר נגע.
מקפלים את שמורות קצפת במרווחים. לעשות את זה בעדינות אבל במהירות. כאשר הוא תערובת הומוגנית, יוצקים אותו לתוך מחבת כיכר מוכן. מקפלים את הפלסטיק מעל ולהעביר למקפיא. להקפיא לפחות 4 עד 5 שעות, אבל זה יכול להיעשות לילה או עד כמה ימים מראש.
מערבבים את התפוזים, מנגו, נענע ונותר 1 כף סוכר בקערה קטנה.
תן את התערובת macerate במשך כשעה לפני ההגשה.
הסר את מחבת כיכר מהמקפיא ולפתוח את הפלסטיק. להפוך את חצי הגמר מתוך מחבת כיכר לצלחת הגשה ולהסיר את הפלסטיק. עם סכין חם, לחתוך את חצי הגמר לפרוסות 1 אינץ ' ומקשטים עם סלט תפוז / מנגו.