חציל וגאודה מעושנת עם פנים פתוחות בגריל כריכים
חציל וגודאן מעושן כריכי בגריל עם פנים פתוחות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך פלפל, גבינה כגון גאודה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכון זה מ Epicurious יש 100 אוהדים. נסו כריכי חצילים פתוחים, כריכי סלט חצילים עם פנים פתוחות, ו כריכי פרמזן חצילים עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לבישול על חום ישיר עם פחם בינוני חם (חום מתון עבור גז); ראה הליך צלייה.
בעוד הגריל הוא חימום, מערבבים יחד עגבניות, פטרוזיליה, 2 כפות שמן, חומץ, פלפל, ו 3/4 כפית מלח בקערה בינונית.
עם מישור גבינה או מקלף ירקות, לגלח חצי גבינה לפרוסות דקות (אם באמצעות מוצרלה, דק לחתוך חצי ממנו עם סכין) ולכסות פרוסות עם ניילון לעטוף, שמירה על חתיכת הנותרים לשימוש אחר.
מברשת לחם משני הצדדים עם 1 כף שמן לכל פרוסה.
חותכים את החלק העליון והתחתון של כל חציל, ולאחר מכן לחתוך 2 (1 אינץ ' עבה) פרוסות לאורכו ממרכז כל חציל, השלכת שארית.
מברשת לחתוך הצדדים עם 3 כפות שמן (כולל) ומפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח.
מתלה גריל שמן קל, ולאחר מכן פרוסות חצילים גריל גריל (מכוסה רק אם באמצעות גריל גז), התרופפות עם מרית מתכת מסתובב מדי פעם כדי למנוע overbrowning, עד מכרז מאוד, 8 עד 10 דקות. בעוד חצילים צולים, לחם גריל, מתהפך פעם אחת, עד סימני גריל טופס, 1 עד 2 דקות בסך הכל, ולהעביר מגש גדול.
להעביר חצילים מגש, ואז למעלה באופן שווה עם גבינה פרוסה ולחזור גריל ומבשל, מכוסה פחם או גז, בלי להסתובב, עד גבינה מתחילה להמיס, על 1 דקה.
מעבירים חצילים עם מרית לצלחת.
מעבירים לחם בגריל ל 4 צלחות תערובת עגבניות כפית על גבי.
טפטוף שווה עם שמן כפות הנותרים העליון עם חצילים. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.
* אם אתה לא יכול גריל בחוץ, לחם וחציל יכול להיות מבושל ב 2 קבוצות על קל משומן היטב מתובל היטב (2 מבער) מחבת גריל מרופד על חום מתון. חציל גריל, פונה מדי פעם, 10 עד 13 דקות, ואז למעלה עם גבינה.
להעביר חצילים לתבנית אפייה גדולה ולצלות על 3 אינץ ' מ broiler שחומם מראש עד גבינה הוא פשוט נמס, על 1 דקה.* תערובת עגבניות יכול להתבצע 30 דקות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.