חציל וזית פריטטה
חציל וזית פריטטה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 182 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, זיתים, גבינת פטה שום ועשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 49 דקות. נסו חציל תינוק, זית, ועשב גבינה פריטטה, פריטטה זית, ו פריטטה זית רוזמרין אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום ב 10 אינץ '(2 אינץ ' עמוק) ovenproof nonstick מחבת על חום בינוני גבוה. חצילים מטוגנים בשמן חם 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. מערבבים בתרד, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או רק עד תרד מתחיל לנבול.
מוסיפים עגבניות וצ ' ילי ירוק, זיתים, מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד התרד הוא נבול.
מוסיפים ביצים ומפזרים גבינה. מבשלים 3 עד 5 דקות, בעדינות להרים את הקצוות של פריטטה עם מרית הטיה פאן חלק לא מבושל כל כך זורם מתחת.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד להגדיר משחימים קלות.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות. החלק פריטטה על מגש גדול, לחתוך 8 טריזים.
* 1 (32-oz.) תחליף קרטון ביצה ניתן להחליף. הגדל את זמן האפייה ל-16 עד 18 דקות או עד שנקבע.
** גבינת פטה פשוטה ניתן להחליף.
הערה: בדקנו עם עגבניות מתונות חתוכות לקוביות Ro-Tel וצ ' ילי ירוק.