קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

חציל (חציל) פרמזן

חציל (חציל) פרמזן
חציל (חציל) פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, רסק עגבניות, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו חציל (חציל) פרמזן, חציל (חציל) פרמזן, ו חציל (חציל) פרמזן (מתכונים דומים).

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם איטלקיים, עלפירורי לחם איטלקיים, על425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1ביצה (הוכה)ביצה (הוכה)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים, קלופים & פרוס על 1/2 אינץ ' עבהחצילים, קלופים & פרוס על 1/2 אינץ ' עבה1שן שוםשן שום454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'אק הקרקע, השחמה & סחוטצ'אק הקרקע, השחמה & סחוט11 כף אורגנו מיובש1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת10שרימפס וורידיםשמן (לטיגון)שמן (לטיגון)1( חצילים)3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות10שרימפס וורידיםאני תמיד מוסיף קצת אורגנואני תמיד מוסיף קצת אורגנו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזןגבינת פרמזן454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק10שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת גבינת מוצרלה גרוסהחבילת גבינת מוצרלה גרוסה11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה