חציל חריף, חזיר וטופו מוקפץ
אם יש לכם רסק צ'ילי אסייתי, טופו מוצק במיוחד, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: חזיר, טופו וחציל מערבבים ומטגנים, חציל וטופו מערבבים ומטגנים - 4 נקודות, ו חציל (חציל) - טופו מערבבים ומטגנים.
הוראות
שוטפים חצילים וחותכים לרוחב לתוך סיבובים עבים 1 אינץ'.
חותכים סיבובים לרצועות 1 אינץ ' רחב.
יוצקים שמנים צמחיים ושומשום למחבת nonstick 12 אינץ 'או ווק 14 אינץ' על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף חצילים ומערבבים לעתים קרובות עד רך כאשר פירסינג קל השחמה, כ 8 דקות.
מעבירים חצילים למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים זנגביל ושום למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים חזיר ומערבבים עד מתפורר וחום, כ 5 דקות.
בקערה, מערבבים רוטב סויה, סוכר, חומץ, רסק צ ' ילי, קורנפלור, ו 1/4 כוס מים.
יוצקים למחבת ומערבבים עד התערובת היא מבעבעת ומעובה, על 1 דקה.
מערבבים בעדינות טופו, חצילים ובצל ירוק עד מחומם דרך.