קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות60
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

חציל ממולא בגריל

חציל ממולא בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עד 2 אנשובי, שמן זית, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חציל ממולא בגריל, חציל ממולא בגריל של ג'יאנה, ו נקניק ממולא חציל בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל או התנור לכ - 350 F / 175 C.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
חותכים את הגבעול מסתיים את החצילים לחתוך אותם לחצי לאורכו. השתמש בכף כדי לגרוף את בשר החצילים, עוזב 1/2 אינץ '(כ 1 ס " מ) פגז על כל ארבעת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מניחים את החצילים במחבת האפייה, צד העור למטה, וקל מתבלים עם מלח ופלפל. דק קוצצים את בשר החצילים ולהגדיר aside.In המחבת הגדולה, לחמם 2 כפות של שמן זית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את האנשובי ומבשלים 2 דקות. (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
6
מוסיפים את החצילים הקצוצים וכף נוספת של שמן הזית, ואז מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.מערבבים בצנוברים ומבשלים עוד שתי דקות. התערובת צריכה להיות עכשיו חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר 2 עד 3 דקות.מערבבים בערך 1 כוס עגבניות קצוצות, פירורי לחם, בזיליקום וגבינה. לטעום ולהתאים מלח ופלפל לפי הצורך.כפית את התערובת לתוך ארבע קונכיות חצילים, חלוקת באופן שווה. לחץ וליצור כיפה בכל. (אם מתכוננים קדימה, אתה יכול עכשיו לכסות ולקרר עד 6 שעות. להחזיר לטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מוסיפים את העגבניות הנותרות למחבת סביב החצילים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
טפטוף שמן הזית הנותר על החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
10
מניחים על הגריל החם (או בתנור) ומבשלים כ -40 דקות, עד קליפות החצילים רכות והמילוי חם. אם אתה משתמש בתנור, אתה יכול להפעיל את broiler בסוף לצלות במשך 5 דקות כדי לחמם את הדף.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.