חציל ממולא בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עד 2 אנשובי, שמן זית, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חציל ממולא בגריל, חציל ממולא בגריל של ג'יאנה, ו נקניק ממולא חציל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל או התנור לכ - 350 F / 175 C.
חותכים את הגבעול מסתיים את החצילים לחתוך אותם לחצי לאורכו. השתמש בכף כדי לגרוף את בשר החצילים, עוזב 1/2 אינץ '(כ 1 ס " מ) פגז על כל ארבעת הצדדים.
מניחים את החצילים במחבת האפייה, צד העור למטה, וקל מתבלים עם מלח ופלפל. דק קוצצים את בשר החצילים ולהגדיר aside.In המחבת הגדולה, לחמם 2 כפות של שמן זית על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את האנשובי ומבשלים 2 דקות. (אופציונלי)
מוסיפים את החצילים הקצוצים וכף נוספת של שמן הזית, ואז מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.מערבבים בצנוברים ומבשלים עוד שתי דקות. התערובת צריכה להיות עכשיו חום זהוב נחמד.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר 2 עד 3 דקות.מערבבים בערך 1 כוס עגבניות קצוצות, פירורי לחם, בזיליקום וגבינה. לטעום ולהתאים מלח ופלפל לפי הצורך.כפית את התערובת לתוך ארבע קונכיות חצילים, חלוקת באופן שווה. לחץ וליצור כיפה בכל. (אם מתכוננים קדימה, אתה יכול עכשיו לכסות ולקרר עד 6 שעות. להחזיר לטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
מוסיפים את העגבניות הנותרות למחבת סביב החצילים ומתבלים במלח ופלפל.
טפטוף שמן הזית הנותר על החצילים.
מניחים על הגריל החם (או בתנור) ומבשלים כ -40 דקות, עד קליפות החצילים רכות והמילוי חם. אם אתה משתמש בתנור, אתה יכול להפעיל את broiler בסוף לצלות במשך 5 דקות כדי לחמם את הדף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.