זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עד 2 אנשובי, שמן זית, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חציל ממולא בגריל, חציל ממולא בגריל של ג'יאנה, ו נקניק ממולא חציל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל או התנור לכ - 350 F / 175 C.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
חותכים את הגבעול מסתיים את החצילים לחתוך אותם לחצי לאורכו. השתמש בכף כדי לגרוף את בשר החצילים, עוזב 1/2 אינץ '(כ 1 ס " מ) פגז על כל ארבעת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
3
מניחים את החצילים במחבת האפייה, צד העור למטה, וקל מתבלים עם מלח ופלפל. דק קוצצים את בשר החצילים ולהגדיר aside.In המחבת הגדולה, לחמם 2 כפות של שמן זית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את האנשובי ומבשלים 2 דקות. (אופציונלי)
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
6
מוסיפים את החצילים הקצוצים וכף נוספת של שמן הזית, ואז מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.מערבבים בצנוברים ומבשלים עוד שתי דקות. התערובת צריכה להיות עכשיו חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אורזו או פסטה בצורת אורז
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר 2 עד 3 דקות.מערבבים בערך 1 כוס עגבניות קצוצות, פירורי לחם, בזיליקום וגבינה. לטעום ולהתאים מלח ופלפל לפי הצורך.כפית את התערובת לתוך ארבע קונכיות חצילים, חלוקת באופן שווה. לחץ וליצור כיפה בכל. (אם מתכוננים קדימה, אתה יכול עכשיו לכסות ולקרר עד 6 שעות. להחזיר לטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מוסיפים את העגבניות הנותרות למחבת סביב החצילים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
טפטוף שמן הזית הנותר על החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
10
מניחים על הגריל החם (או בתנור) ומבשלים כ -40 דקות, עד קליפות החצילים רכות והמילוי חם. אם אתה משתמש בתנור, אתה יכול להפעיל את broiler בסוף לצלות במשך 5 דקות כדי לחמם את הדף.