חציל מתובל עם סלט בולגור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חציל מתובל עם סלט Bulgur. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם כמון טחון, פיסטוקים, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו חציל מתובל עם סלט בולגור, חציל, עדשים וסלט בולגור, ו סלט חיטה בולגור עם עגבניות וחציל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 כוס שמן, הבא 7 מרכיבים, ו 1/2 כפית. מלח בקערה קטנה לתערובת תבלינים. בשר ציון של כל חצילים חצי עם 1/2" - קווים אלכסוניים עמוקים crisscrossing, מרווח 1 " זה מזה (לא לחתוך את העור).
טפטוף 1 כף. שמן מעל בצד לחתוך של כל חצי, ומאפשר לו לספוג. מתבלים קלות במלח.
מברשת או spice spice לערבב מעל, מחלק באופן שווה.
מניחים חצילים, בצד לחתוך, על תבנית אפייה מעוטרת. צלי עד רך ועדין מאוד במרכז, 5060 דקות.בינתיים, במקום בולגור בקערה גדולה לכסות עם 1 1/2 כוסות מים רותחים.
בואו להשרות במשך 45 דקות כדי לרכך ולספוג מים. מערבבים זיתים, בצל, דומדמניות, פטרוזיליה, כוס כוס כוס כוסברה 1/3, פיסטוקים ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בואו לעמוד לפחות 30 דקות עבור טעמים להתיך. עשו קדימה: סלט חצילים ובולגור יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מגישים חציל חם או בטמפרטורת החדר.
מניחים חצי חצילים על כל צלחת. כף חלק סלט בולגור ו מנה של יוגורט לצד.
מפזרים עם כוסברה הנותרים טפטוף עם שמן.