קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

חציל סיציליאני, אגוז אורן וצימוקים fusilli

חציל סיציליאני, אגוז אורן וצימוקים fusilli
חציל סיציליאני, אגוז אורן וצימוקים fusilli הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. אם יש לכם אורגנו, פירה עגבניות, ריקוטה מיושנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-89 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. נסו חציל סיציליאני קפונטה אגוז אורן, אספרגוס אגוז צימוקים ואורן, ו אגרודולצ'ה אגוז צימוקים ואורן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת כבדה ומבוססת, מחממים כף שמן ומבשלים בעדינות את הבצל, השום והצ ' ילי עד שהם רכים עם חצי אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בינתיים, מחממים 3-4 כפות שמן במחבת אחרת ומתחילים להשחים את חצילים. לאחר מבושל, להוסיף לתערובת הבצל. מטגנים את הצימוקים בשמן כפות אחר, וכאשר הם התנפחו, מוסיפים לתערובת החציל.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את העגבניות, טהורות ושאר האורגנו. מבשלים על חום בינוני במשך 15-20 דקות כך שכל הטעמים באים יחד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
4
לבסוף להוסיף את הצלפים ואת החומץ ולהשאיר על אש נמוכה בזמן שאתה מבשל את הפסטה בשפע של מים רותחים, מלוחים. אם התערובת הופכת עבה מאוד להוסיף 100ml של מים. לזרוק את הפסטה דרך רוטב חציל ומפזרים מנטה טרי וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
תן לכולם לגרר על הגבינה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה