חציל, סקווש ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות
חציל, סקווש, ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, שמן זית, סקווש הקיץ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים מטוגנות ודלעת תפוחי אדמה מטוגנים, חשיש בטטה עם ביצים אפויות, ו חשיש בשוק החקלאים עם ביצים אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לבשל חצילים במיקרוגל: פרוסות חצילים העונה בקלילות משני הצדדים עם מלח.
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה על צלחת גדולה ולהניח שכבה אחת של פרוסות חצילים על גבי. למעלה עם 2 שכבות יותר מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה. למעלה עם צלחת גדולה שנייה ומניחים שכבה נוספת של מגבות נייר וחציל על גבי. למעלה עם צלחת גדולה שלישית. מיקרוגל על כוח גבוה עד חצילים נדחס בקלות, על 3 דקות (להיזהר, צלחות יהיה חם). לחץ על פרוסות חצילים בחוזקה בין מגבות נייר עד דחוס. שים בצד צלחת גדולה. חזור על צעדים למיקרוגל ולחיצה עד שכל פרוסות החצילים נדחסות. המשך עם שלב
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-400 ° F.
כדי לבשל ביצה בתנור: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש לתנור ל 191°. קו גיליון אפייה מעוטר בשכבה כפולה של מגבות נייר.
פרוסות חצילים מורחות על מגבות בשכבה אחת ומעלה בשכבה שנייה של מגבות נייר. למעלה עם תבנית אפייה שנייה.
אופים עד פרוסות חצילים נדחסים בקלות, על 30 דקות.
הסר מהתנור ולחץ על המגש העליון כדי לדחוס פרוסות.
בואו מגניב, ואז להעביר חצילים לצלחת גדולה ולהמשיך עם צעד
התאם מתלה תנור למצב בינוני עליון ולהגדיל את החום ל 204°.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק על חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים חצילים, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים ומטלטלים מדי פעם, עד משחימים היטב, כ-3 דקות. חזור לצלחת גדולה.
הוסף 2 כפות נוספות של שמן למחבת וחום עד מנצנץ.
מוסיפים סקווש ופרוסות קישואים, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מטילים מדי פעם, עד משחימים היטב, כ -5 דקות.
מוסיפים 2 כפות שמן הנותרים למחבת וחום עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים, עד שהבצל מתרכך ומתחיל להשחים, בערך 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתרככים, על 5 דקות. להחזיר חצילים, קישואים, וסקווש למחבת.
כדי להשלים, לחלק את התערובת בין ארבעה מנות בתנור בטוח לתנור. ליצור באר במרכז כל אחד מהם ולשבור ביצה לתוכו.
אופים עד ביצה בקושי להגדיר אבל חלמון הוא עדיין רך, על 6 דקות. לחלופין, להשאיר את התערובת במחבת גדולה, ליצור ארבע בארות, לשבור ביצה לכל אחד, ואופים עד ביצים בקושי להגדיר אבל חלמונים עדיין רכים, כ 6 דקות. מתבלים ביצים במלח ופלפל ומפזרים עירית.
מגישים מיד עם רוטב חריף או רסק צ ' ילי.