קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

חציל, סקווש ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות

חציל, סקווש ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות
חציל, סקווש, ועגבניה דובדבן עם ביצים אפויות נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, שמן זית, סקווש הקיץ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים מטוגנות ודלעת תפוחי אדמה מטוגנים, חשיש בטטה עם ביצים אפויות, ו חשיש בשוק החקלאים עם ביצים אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לבשל חצילים במיקרוגל: פרוסות חצילים העונה בקלילות משני הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה על צלחת גדולה ולהניח שכבה אחת של פרוסות חצילים על גבי. למעלה עם 2 שכבות יותר מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה. למעלה עם צלחת גדולה שנייה ומניחים שכבה נוספת של מגבות נייר וחציל על גבי. למעלה עם צלחת גדולה שלישית. מיקרוגל על כוח גבוה עד חצילים נדחס בקלות, על 3 דקות (להיזהר, צלחות יהיה חם). לחץ על פרוסות חצילים בחוזקה בין מגבות נייר עד דחוס. שים בצד צלחת גדולה. חזור על צעדים למיקרוגל ולחיצה עד שכל פרוסות החצילים נדחסות. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
כדי לבשל ביצה בתנור: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש לתנור ל 191°. קו גיליון אפייה מעוטר בשכבה כפולה של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
פרוסות חצילים מורחות על מגבות בשכבה אחת ומעלה בשכבה שנייה של מגבות נייר. למעלה עם תבנית אפייה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
אופים עד פרוסות חצילים נדחסים בקלות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור ולחץ על המגש העליון כדי לדחוס פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו מגניב, ואז להעביר חצילים לצלחת גדולה ולהמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
9
התאם מתלה תנור למצב בינוני עליון ולהגדיל את החום ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים חצילים, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים ומטלטלים מדי פעם, עד משחימים היטב, כ-3 דקות. חזור לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
12
הוסף 2 כפות נוספות של שמן למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים סקווש ופרוסות קישואים, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מטילים מדי פעם, עד משחימים היטב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
14
מוסיפים 2 כפות שמן הנותרים למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים בצל, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים, עד שהבצל מתרכך ומתחיל להשחים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
16
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
17
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתרככים, על 5 דקות. להחזיר חצילים, קישואים, וסקווש למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
כדי להשלים, לחלק את התערובת בין ארבעה מנות בתנור בטוח לתנור. ליצור באר במרכז כל אחד מהם ולשבור ביצה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
אופים עד ביצה בקושי להגדיר אבל חלמון הוא עדיין רך, על 6 דקות. לחלופין, להשאיר את התערובת במחבת גדולה, ליצור ארבע בארות, לשבור ביצה לכל אחד, ואופים עד ביצים בקושי להגדיר אבל חלמונים עדיין רכים, כ 6 דקות. מתבלים ביצים במלח ופלפל ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
מגישים מיד עם רוטב חריף או רסק צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש