חציל עם דבש
חציל עם דבש עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 205 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חלב, שמן חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חביתות חצילים, חביתות חצילים, ו חציל (חציל) Fritters (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את החצילים ולחתוך אותם לפרוסות על 1/3 inchthick.
שים אותם בקערה, להוסיף מספיק חלב כדי לכסות, ולשים צלחת קטנה על גבי להחזיק אותם.
תן להשרות במשך 1 עד 2 שעות; לנקז.
מכסים צלחת עם שפע של קמח מעורבב עם sprinkling של מלח. עבודה בקבוצות, להפוך את החציל slicesבזה כך שהם מכוסים לחלוטין בקמח, אזקשייק אותם כדי להסיר את העודף. מטגנים עמוק ב רוחש אבללא שמן חם מדי, הפיכת הפרוסות מעל ברגע הראשון הוא חום.
מגישים חם עם טפטוף של דבש, ולתת לאנשים לעזורלעצמם ליותר דבש אם הם רוצים.
בקורדובה טבלתי את פרוסות החציל בבלילה. הציפוי היה פריך, החצילים היו לחים, והם שמרו עם מולסה.
Reprinted with permission from The Food of Spain by Claudia Roden, © 2011 Ecco, an imprint of Harper