חציל פריך ופורטובלו כריכי גבינה ופטריות
חציל פריך ופורטובלו פטריות וגבינה כריכים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, לחם חיטה כפרי סמיך, רוטב עגבניות-בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פטריות חצילים ופורטובלו נמסות, לזניה פטריות חצילים ופורטובלו קלויים, ו כריכי כיס חציל פרמזן קלויים עם פטריות פורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 450 מעלות F. ספריי 2 גיליונות אפייה כבדים עם שמן צמחי ספריי בישול או קו עם מחצלות אפיית סיליקון. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, המלח והפלפל.
מניחים את הביצים בקערה בינונית אחרת.
מניחים את פירורי הלחם בקערה בינונית שלישית. לזרוק את פרוסות חצילים ופטריות בתערובת הקמח למעיל. עבודה בקבוצות, לטבול את פרוסות חצילים ופטריות הראשון בביצים ולאחר מכן לתוך פירורי הלחם כדי מעיל. מסדרים שכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה.
טפטוף עם שמן זית, אם משתמשים, וצולים עד חום פריך, על 20 דקות.
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ כל פרוסת לחם עם 2 כפות של רוטב עגבניות בזיליקום.
מניחים את הפטריות על גבי.
הוסף 1/4 כוס גבינה ו 1/2 כוס ארוגולה.
מניחים את פרוסות החצילים על גבי. כף 1 כף רוטב עגבניות-בזיליקום על גבי החצילים. חזור על שאר הכריכים ומגיש.