חציל קוקו
חציל Kuku עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 329 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו פרמג'יאנו-רג' יאנו, ליווי: יוגורט חלב מלא; מנטה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 112 שעות. נסו Kuku-ye Shivid Baqali (Fava שעועית טרי שמיר עשב Kuku), עוף צלוי - (Kuku Wa Kuchoma), ו דלעת סקווש וירקות Kuku (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
אופים חצילים, חותכים צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה משומנת עד רך מאוד, כ -30 דקות. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לגרד בשר לתוך מעבד מזון, להשליך את העור, פירה עד חלקה.
מוסיפים חלמונים, גבינה, שום, מיץ לימון, פלפל, ו 3/4 כפית מלח ודופק עד מעורבב.
יוצקים חמאה מומסת לתוך צלחת גראטן 6 כוס (1 1/2 ליטר) או צלחת עוגה עמוקה 91/2 אינץ ' ולהטות לתחתית המעיל. לנצח חלבונים ביצה עם הנותרים 1/4 כפית מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהלבנים לתערובת חצילים כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. כפית לצלחת גראטן.
אופים עד הזהב ונפח, 25 עד 30 דקות.