חציל קלוי עם חזיר בסגנון סצ'ואן
חציל קלוי עם חזיר בסגנון סצ'ואן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 586 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם שום, שמן canolan, אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו חציל סצ'ואן בסגנון מטוגן עם צ' ילי כבוש ושום (Yu Xiang Qie Zi), סצ'ואן בסגנון חזיר & שעועית ירוקה מוקפץ, ו חציל סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F עם מתלה להגדיר על המדף האמצעי.
השתמש בסכין חיתוך חדה להבקיע קלות את הבשר של כל חצילים 6 עד 8 פעמים.
מניחים את על תבנית אפייה וזורקים עם 2 כפות של השמן ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את החצילים, לחתוך בצד למטה, ואופים עד החציל מתחיל להתרכך והעור מתחיל חום, על 15 דקות. השתמש מרית אופסט גדול כדי להפוך בעדינות את החצילים מעל ואופים עד הבשר הוא ריכך לחלוטין אור חום זהוב, על 15 דקות יותר.
מחממים את השמן הנותר מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט גדולה.
מוסיפים את החזיר ו 1/4 כפית מלח. לבשל, לשבור את הבשר, עד השחמה קלות ולא עוד ורוד, על 5 דקות.
מוסיפים את הלבן בצל ירוק, שום וג ' ינג ' ר ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים ברוטב צ ' ילי שום, רוטב סויה, חומץ, 1/2 כוס מים וחצי של בצל ירוק. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
כדי לשרת, כפית את החזיר על החצילים הקלויים ומקשטים עם בצל ירוק הנותרים.