קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חציל של בו העליון

חציל של בו העליון
חצילים העליון של בו דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 345 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצילים, מלח, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 20%. נסו טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים, גזר עליון, ו ארוחת בוקר עליונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקלפים את החצילים וחותכים אותם לכדורים דקים. מביאים סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את תיבול הבית, ואז את החצילים, ומבשלים 10 עד 15 דקות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
מסננים את החצילים היטב ומועכים אותו עם 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
5
בתבשיל משומן, שכבה מחית החצילים, הצדפות ופירורי הקרקר. נקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
למזג את חצי וחצי עם מיץ צדפות שמורות. לטעום ולהוסיף מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
יוצקים תערובת על התבשיל, אבל הקפד להשתמש רק מספיק נוזל כדי להרוות באופן מלא את המנה, אחרת, המנה תהיה רכה מדי.
8
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.