חציל של בו העליון
חצילים העליון של בו דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 345 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצילים, מלח, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 20%. נסו טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים, גזר עליון, ו ארוחת בוקר עליונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מקלפים את החצילים וחותכים אותם לכדורים דקים. מביאים סיר מים לרתיחה.
מוסיפים את תיבול הבית, ואז את החצילים, ומבשלים 10 עד 15 דקות, או עד למכרז.
מסננים את החצילים היטב ומועכים אותו עם 3 כפות של החמאה.
בתבשיל משומן, שכבה מחית החצילים, הצדפות ופירורי הקרקר. נקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
למזג את חצי וחצי עם מיץ צדפות שמורות. לטעום ולהוסיף מלח, במידת הצורך.
יוצקים תערובת על התבשיל, אבל הקפד להשתמש רק מספיק נוזל כדי להרוות באופן מלא את המנה, אחרת, המנה תהיה רכה מדי.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.