חצילים ועדשים צלויים
חציל ועדשים ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חצילים, גזר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עדשים ברביקיו, חציל קלוי ועדשים, ו חצילים ועדשים מחבת.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב מעיל. מסדרים תערובת חצילים בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בריסוס בישול.
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף כרישה וגזר; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים מיץ עגבניות, חומץ, דבש, מלח ועגבניות; מביאים לרתיחה. מערבבים עדשים ותערובת חצילים. להפחית חום; מבשלים 35 דקות או עד עבה.
Spoon 2 כוסות תערובת לתוך 4 מנות גראטן בודדים מצופה ספריי בישול.
מערבבים פירורי לחם וגבינה; מפזרים 1/4 תערובת פירורי לחם כוס על כל מנה.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד השחמה.
הערה: מתכון יכול להיות מוכן בתבנית תבשיל 3 ליטר,אם תרצה.