חציל ועדשים ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חצילים, גזר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עדשים ברביקיו, חציל קלוי ועדשים, ו חצילים ועדשים מחבת.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב מעיל. מסדרים תערובת חצילים בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בריסוס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף כרישה וגזר; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מוסיפים מיץ עגבניות, חומץ, דבש, מלח ועגבניות; מביאים לרתיחה. מערבבים עדשים ותערובת חצילים. להפחית חום; מבשלים 35 דקות או עד עבה.