קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

חרדל חם תוצרת בית

חרדל חם תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חרדל חם תוצרת בית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 51 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, חרדל, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חרדל תוצרת בית, חרדל מלא תוצרת בית, ו חרדל תוצרת בית אמיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 2 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול. לכסות ולתת לעמוד 12 עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ ' לתחתית של דוד כפול מעל חום בינוני-גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים; במקום העליון של דוד כפול מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
לטאטא סוכר וביצים לתוך תערובת חרדל, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום, וקריר לחלוטין (כ 1 שעה). (
5
תערובת תמשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר.) להכניס למקרר במיכל אטום עד 2 שבועות.
6
הערה: בדקנו עם אבקת החרדל של קולמן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל