חרדל חם תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חרדל חם תוצרת בית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 51 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, חרדל, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חרדל תוצרת בית, חרדל מלא תוצרת בית, ו חרדל תוצרת בית אמיש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 2 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול. לכסות ולתת לעמוד 12 עד 24 שעות.
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ ' לתחתית של דוד כפול מעל חום בינוני-גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים; במקום העליון של דוד כפול מעל מים רותחים.
לטאטא סוכר וביצים לתוך תערובת חרדל, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום, וקריר לחלוטין (כ 1 שעה). (
תערובת תמשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר.) להכניס למקרר במיכל אטום עד 2 שבועות.
הערה: בדקנו עם אבקת החרדל של קולמן.