חרדל חריף
חרדל חריף יכול להיות רק ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 15 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש חצי ליטר צנצנות שימורים, מלח, טימין, זרעי חרדל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, וזה טוב. חרדל חם וחריף, ויניגרט חרדל חריף, ו מרינדת חרדל חריפה ללא פסולת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב בקערה את זרעי החרדל הצהובים, זרעי החרדל החומים וזרעי החרדל המזרחיים.
יוצקים את החומץ על הזרעים ומערבבים. מכסים ומאחסנים במקרר למשך 24 שעות. אם הזרעים סופגים את כל החומץ מהר מדי, מוסיפים עוד לפי הצורך או מוסיפים מעט מים.
מערבבים את זרעי החרדל הספוגים, השום, הדבש, המלח והטימין בבלנדר עד לקבלת העקביות הרצויה, תלוי עד כמה גרגירים אתם אוהבים את החרדל שלכם.
עקרו את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את החרדל בצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוין כדי להסיר בועות אוויר. נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על הטבעות. במקרר לפחות 2 שבועות לפני השימוש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רוינארט ברוט רוז פאסלין ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-56 דולר לבקבוק.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.