חרדל חריף עם אטריות אסיאתיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות חרדל חריף עם אטריות אסיאתיות. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם ירקות חרדל, נבטי שעועית, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אטריות פוטליקר עם חרדל ירוק, אטריות דן דן עם חרדל כבוש ירוק, ו אטריות אסייתיות עם ירקות טריים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות על פי ההוראות על החבילה.
מסננים ושוטפים את האטריות ומניחים בקערה.
מוסיפים שמן שומשום וזורקים למעיל.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים לערבב.
מחממים מחבת כבדה או ווק מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הירקות, וכאשר חם, מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, וצ' ילה ומערבבים במשך כמה דקות.
מוסיפים את המרק, וכאשר מבשלים, מוסיפים את הירוקים ומבשלים עד הסוף.
מוסיפים את הפטריות ואת שעועית מונג ומבשלים במשך כמה דקות.
מערבבים את הרוטב לתוך תערובת הירקות, מוסיפים את האטריות, וזורקים למעיל ומחממים.
שים את האטריות לתוך קערה, מקשטים עם שומשום קלוי, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;