חרדל, נקניק ותפוח טארט
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חבילה מרווה, שמן צמחי, אכילת תפוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. וזה יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, גזר כרישה חרדל טארט, ו טארט בצל עם חרדל ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
חותכים את הנקניקיות לחתיכות גדולות זה הכי קל עם זוג חד של מספריים מטבח.
שים את הבצל, תפוח ומרווה לתוך קערה, לטפטף על קצת שמן ולזרוק היטב.
פורסים את הבצק ישירות על תבנית אפייה גדולה ושטוחה. עם סכין חדה, להבקיע גבול בתוך המאפה, על רוחב האגודל מהקצה.
מורחים את החרדל על המאפה, שמירה בתוך הגבול, ואז לפזר על חתיכות נקניק ותערובת בצל. עונה לפי הטעם, ואז אופים במשך 20 דקות, עד הנקניק מבושל דרך, בצל ותפוח מתחילים להפוך זהב ואת הקצוות מאפה הם נפוחים היטב וזהוב.
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט או צ ' יפס.