קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

חריף סרטן קארי-בנגלה בסגנון

חריף סרטן קארי-בנגלה בסגנון
מתכון חריף סרטן קארי-בנגלה בסגנון מוכן כ 1 שעה ו 55 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מים, שמן חרדל, מקל קינמון חתיכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. מתכונים דומים: מטבל סרטן חריף בסגנון דרום-מערב חם, סרטן צ'ילי (סרטן ברוטב חמוץ ומתובל) מתכון, ו Chilakada Dumpa Podi Koora - אנדרה בסגנון קארי בטטה עם אבקת קארי.

הוראות

1
לשפשף את הסרטנים עם 1 כפית של כורכום ו 1/2 כפית מלח; לתת להם להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מערבבים את זרעי החרדל ומים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד במשך 10 דקות. השתמש מרגמה ועלי לטחון את הזרעים לתוך להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים את השמן בווק או kadhai על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הסרטנים ומערבבים ומטגנים עד שהם משנים צבע, כ 4 דקות.
5
הסר את הסרטנים מן השמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל הפרוס לווק ומבשלים ומערבבים על חום בינוני עד הבצל הם שקופים, על 5 דקות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את תפוחי האדמה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים את ציפורן, מקל קינמון, תרמילי הל, ופלפל, ומערבבים במשך שלושים שניות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
8
מערבבים את העגבניות, ממרח ג ' ינג ' ר, וממרח שום. תחצי שלושה צ ' יילס ותוסיפי אותם לווק. מבשלים ומערבבים במשך דקה או שתיים נוספות על חום גבוה. להפחית את החום בינוני; להוסיף את הנותרים 1 כפית כורכום, פלפל קאיין, ואת הדבק חרדל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכוםכורכום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מוסיפים את הסרטנים לווק ושופכים פנימה מספיק מים כדי לכסות את הירקות. מביאים את המים לרתיחה ומערבבים את הסוכר והמלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מכסים את הווק, מפחיתים את החום, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים והמים מופחתים בחצי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
הסר את המכסה, מערבבים ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
לסחוט את טריז לימון על המנה המוגמרת.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
13
מקשטים עם כוסברה קצוצה ופרוס ירוק צ ' ילה ומגישים חם, עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

5פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם2תרמילי הל ירוקים תרמיליםתרמילי הל ירוקים תרמילים11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1stick(1 אינץ') חתיכת קינמון(1 אינץ') חתיכת קינמון2סרטנים Dungeness טרי, ניקה עם הקליפות שלהם סדוקסרטנים Dungeness טרי, ניקה עם הקליפות שלהם סדוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2(יכול להיות או להרחיק)2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2(יכול להיות או להרחיק)הדבק ג'ינג'רהדבק ג'ינג'ר2(יכול להיות או להרחיק)כורכום הקרקעכורכום הקרקע1טריז לימון טריטריז לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן חרדלשמן חרדל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי חרדלזרעי חרדל4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רותחים, קלופים, חצוי לאורכו, לחתוך לרוחב לפרוסות 1/4 אינץתפוחי אדמה רותחים, קלופים, חצוי לאורכו, לחתוך לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום פרוסבצל אדום פרוס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם4צ'ילי ירוק תאילנדיצ'ילי ירוק תאילנדי2largesעגבניות, קצוץ גסעגבניות, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמיםמים חמים11 קילו קישואים,סוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.