חריף שום ואנשובי פרפל
צריכים מנה עיקרית פסקטריאנית ? פרפלה חריפה עם שום ואנשובי יכולה להיות מתכון מעולה שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 384 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו פתיתי פלפל, עלי תרד בייבי, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -30 דקות . 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון יוצא דופן של 97% . ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה פרפלה אומנותית עם סלמון מעושן ורוטב שמנת , פרפלה עם ברוקולי, גזר ועגבניות , ופרפלה עם אפונה, חזיר ושמנת .
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהיא רכה אך עדיין יציבה לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
סננו ושימרו ככוס אחת ממי הפסטה.
במחבת טפלון בקוטר 30 ס"מ, חממו 1/4 כוס שמן כתית מעולה על אש בינונית.
מוסיפים את משחת האנשובי, פתיתי הפלפל האדום והשום. מבשלים עד לקבלת תערובת ארומטית, 2 דקות.
מוסיפים את התרד ו-3/4 כפית מלח, ומבשלים עד שיינקבל, כ-3 דקות.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עד שהם קלויים קלות, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה, ערבבו יחד את תערובת פירורי הלחם, הפסטה המבושלת וחצי מכמות הגבינה.
הוסיפו את מי הפסטה ששמרתם, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מזלפים את רבע כוס שמן הזית הנותרת, מפזרים את הגבינה הנותרת ומגישים.