חתיכות מגעיל: איך לעבד שומן עלה (עם עוגות מחבת וולשית )
ה-Nasty Bits: כיצד לעבד שומן עלה (עם עוגות מחבת וולשית ) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, צימוקים זהובים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Nasty Bits: עוגיות שומן ספרדית (Polvorones), חתיכות מגעיל: מילט Cod, ו הקטעים המגעילים, ראש חזיר. (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים את השומן והחמאה, או רק את החמאה, ושימוש בבלנדר מאפה, או שני סכינים, חותכים את השומן לקמח עד שהחלקיקים בגודל של אפונה קטנה. באמצעות קצות האצבעות שלך, לשפשף את תערובת הקמח והשומן עד השומן והחמאה הם קטנים למדי ואת התערובת דומה קמח תירס גס. מערבבים את הסוכר, אגוז מוסקט, allspice, פירות יבשים, קליפת לימון.
בקערה קטנה עם מזלג, להכות את הביצה, מיץ לימון, ו 2 כפות של חלב.
מפזרים את תערובת הביצים על תערובת הקמח ומשתמשים במזלג כדי להתחיל לערבב אותו, משליכים את הבצק עד שהוא יוצר גושים בינוניים. ואז להגיע אל הבצק בשתי הידיים, עובד מהר, להמשיך לזרוק אותו עד שהוא מרגיש לח, לסחוט את הבצק יחד כדי ליצור מסה אחת. אם הבצק לא יחזיק מעמד, להוסיף קצת יותר חלב, 1 כפית בכל פעם.
קמח קלות את משטח העבודה שלך, מניחים את הבצק עליו, ומתגלגלים על הבצק כדי לשטח אותו; להמשיך להתגלגל עד שהוא עבה 1/3 אינץ'. השתמש בחותך כדי להחתים את הסיבובים.
העבר אותם לסדין או למגש. הטל מחדש וחדש את השאריות, תוך שימוש בכל הבצק.
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש נמוכה. בזהירות להעביר את העוגות למחבת, ריווח אותם על 2 סנטימטרים זה מזה. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 עד 6 דקות או עד תחתית הם חום זהוב עמוק. הפוך בזהירות עם טרנר מרית ומבשל את הצדדים השני במשך 5 דקות יותר. המשטחים אמורים להרגיש פריכים כשמחברים אותם.
מעבירים את העוגות למדף תיל. מבשלים את העוגות הנותרות באותו אופן.
מגישים את העוגות חמות או בטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך 2-3 ימים.
עבור השומן שניתנו: (עושה על 10 כוסות)
עם סכין חדה, לחתוך את השומן לקוביות 1 אינץ ' בקירוב.
מניחים את קוביות השומן לסיר כבד, רצוי ברזל יצוק אמייל ולהוסיף את המים. מכסים את הסיר ונותנים לשומן לעבד במשך עשר דקות ראשוניות; ואז להסיר את המכסה. שמירה על חום נמוך מאוד, לאט להביא את השומן לטמפרטורה שבה הנוזל הוא בקושי רותח. המשך לעבד את השומן במשך 1 עד 2 שעות, עד חתיכות של cracklings הם חום זהוב וקטן מאוד, ואת השומן הנוזלי הוא חיוור וזהב.
מסננים את cracklings מן השומן, לחיצה על רשת של מסננת כדי לחלץ נוזל ככל האפשר מן המוצקים. הניחו בצד את הפזמונים לשימוש נוסף. לקרר את השומן לטמפרטורת החדר ומקרר עד מוצק. השומן יכול להישמר במיכלים אטומים במשך כמה חודשים.