קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

חתיכות מגעיל: איך לעבד שומן עלה (עם עוגות מחבת וולשית )

חתיכות מגעיל: איך לעבד שומן עלה (עם עוגות מחבת וולשית )
ה-Nasty Bits: כיצד לעבד שומן עלה (עם עוגות מחבת וולשית ) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, צימוקים זהובים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Nasty Bits: עוגיות שומן ספרדית (Polvorones), חתיכות מגעיל: מילט Cod, ו הקטעים המגעילים, ראש חזיר. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את השומן והחמאה, או רק את החמאה, ושימוש בבלנדר מאפה, או שני סכינים, חותכים את השומן לקמח עד שהחלקיקים בגודל של אפונה קטנה. באמצעות קצות האצבעות שלך, לשפשף את תערובת הקמח והשומן עד השומן והחמאה הם קטנים למדי ואת התערובת דומה קמח תירס גס. מערבבים את הסוכר, אגוז מוסקט, allspice, פירות יבשים, קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שומן חזירשומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בקערה קטנה עם מזלג, להכות את הביצה, מיץ לימון, ו 2 כפות של חלב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מפזרים את תערובת הביצים על תערובת הקמח ומשתמשים במזלג כדי להתחיל לערבב אותו, משליכים את הבצק עד שהוא יוצר גושים בינוניים. ואז להגיע אל הבצק בשתי הידיים, עובד מהר, להמשיך לזרוק אותו עד שהוא מרגיש לח, לסחוט את הבצק יחד כדי ליצור מסה אחת. אם הבצק לא יחזיק מעמד, להוסיף קצת יותר חלב, 1 כפית בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
קמח קלות את משטח העבודה שלך, מניחים את הבצק עליו, ומתגלגלים על הבצק כדי לשטח אותו; להמשיך להתגלגל עד שהוא עבה 1/3 אינץ'. השתמש בחותך כדי להחתים את הסיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
העבר אותם לסדין או למגש. הטל מחדש וחדש את השאריות, תוך שימוש בכל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש נמוכה. בזהירות להעביר את העוגות למחבת, ריווח אותם על 2 סנטימטרים זה מזה. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 עד 6 דקות או עד תחתית הם חום זהוב עמוק. הפוך בזהירות עם טרנר מרית ומבשל את הצדדים השני במשך 5 דקות יותר. המשטחים אמורים להרגיש פריכים כשמחברים אותם.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מעבירים את העוגות למדף תיל. מבשלים את העוגות הנותרות באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מגישים את העוגות חמות או בטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך 2-3 ימים.
10
עבור השומן שניתנו: (עושה על 10 כוסות)
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
11
עם סכין חדה, לחתוך את השומן לקוביות 1 אינץ ' בקירוב.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
מניחים את קוביות השומן לסיר כבד, רצוי ברזל יצוק אמייל ולהוסיף את המים. מכסים את הסיר ונותנים לשומן לעבד במשך עשר דקות ראשוניות; ואז להסיר את המכסה. שמירה על חום נמוך מאוד, לאט להביא את השומן לטמפרטורה שבה הנוזל הוא בקושי רותח. המשך לעבד את השומן במשך 1 עד 2 שעות, עד חתיכות של cracklings הם חום זהוב וקטן מאוד, ואת השומן הנוזלי הוא חיוור וזהב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מסננים את cracklings מן השומן, לחיצה על רשת של מסננת כדי לחלץ נוזל ככל האפשר מן המוצקים. הניחו בצד את הפזמונים לשימוש נוסף. לקרר את השומן לטמפרטורת החדר ומקרר עד מוצק. השומן יכול להישמר במיכלים אטומים במשך כמה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף