חתיכות מגעילות: פשטידת כליות עגל
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך מניות בקר, תפוחי אדמה, כליות עגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו חתיכות מגעיל: מילט Cod, הנאסטי ביטס: פיצת אוזן חזיר, ו הקטעים המגעילים, ראש חזיר. (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק: לזרוק את החמאה או את השומן בקמח עד מצופה.
מוסיפים מעט מי קרח ומביאים את הבצק יחד עם הידיים, ומפזרים לא יותר מכמה כפיות מים. על משטח משוריין היטב, לעצב את הבצק לריבוע.
מפזרים יותר קמח על הריבוע כדי למנוע דבק מאוחר יותר; ואז לגלגל את הבצק לתוך מלבן בעובי 1/2 אינץ'. מקפלים את המלבן לאורכו בצורת מעטפה; ואז לגלגל ולחזור. אבק עם קמח לפי הצורך. חזור על הליך זה לפחות 3 או יותר פעמים, רצוי 5 פעמים, דואג לא לחמם או לרכך את הבצק יותר מדי כפי שאתה מגלגל. מכסים את המאפה בניילון נצמד ומקררים במקרר.
מחממים מחבת כבדה או מחבת על חום גבוה.
להוסיף 1 כפית או כך של חמאה. לזרוק את הכליות במהירות לטגן את פני השטח, משאיר את הפנים גלם.
Deglaze המחבת עם מלאי בשר, הפחתת הנוזל בחצי.
מוסיפים את שארית החמאה לסיר ומתיכים על אש נמוכה.
מוסיף את הקמח, ערבוב כדי להפוך את הדבק. טוסט הקמח בחמאה במשך כמה דקות, עד roux הוא חום זהוב בהיר.
מוסיפים את המניה המופחתת ומבשלים בעדינות, עד שהנוזל מעובה ומצפה את גב כף עץ.
מביאים סיר מים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה ואת לפת. מבשלים במשך 10 דקות, עד מכרז.
מניחים את הכליה, לפת, ותפוחי אדמה למחבת עוגה או סיר אטום. מכסים את החומרים עם הרוטב, כך הנוזל מגיע עד כ 3/4 של הכליות וירקות.
מרדדים את המאפה הצונן לתוך גיליון בעובי 1/4 אינץ'. בזהירות להניח את גיליון מאפה על תערובת הכליות crimp את הקצוות עם מזלג. לנקב את פני השטח פעם או פעמיים כדי לאפשר פתחי אוורור. מברשת קלה את זיגוג הביצה על המאפה.
מניחים את העוגה בתנור ואופים במשך 20 עד 30 דקות, עד המאפה הוא חום זהוב הפנים חם מאוד.