טאקו אספרגוס חרוך עם אדובו שמנת ובצל אדום כבוש
טאקו אספרגוס חרוך עם Adobo שמנת בצל אדום כבוש עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . גשו לסופר וקנו צ'ילי אנצ' ו, שום, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 263 אוהדים. נסו בצל אדום כבוש, טאקו דגים עם בצל כבוש וצ'ילי, ו טאקו עוף עם בצל כבוש ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם צ 'ילי אנצ' ו בסיר בינוני על חום גבוה, מפנה מדי פעם, עד קלוי וריחני, על 3 דקות.
העברה למיקרוגל-כוס מדידה בטוחה ולכסות עם 1 כוס מים. מיקרוגל על חום גבוה עד רק מבעבע, על 3 דקות.
לנקז צ ' ילי, שומר נוזלים.
בינתיים, חום 1 כף שמן עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מרכך קלות השחמה, על 8 דקות.
מוסיפים שום ואורגנו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים חומץ, צ 'יפוטלה צ' ילי ורוטב, ונוזל צ ' ילי שמור. לגרד חתיכות שחומות מתחתית המחבת.
העברת תוכן לצנצנת של בלנדר יחד עם צ ' ילי ספוג, שמנת חמוצה, ומיץ ליים. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
חום מסיט שמן כפות במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון.
הוסף אספרגוס, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים מבלי לזוז עד חרוך היטב על התחתונה, על 2 דקות. לזרוק וחוזר חלילה, המאפשר אספרגוס char לפני זורק שוב. חזור עד שכל האספרגוס הוא חרוך וריכך, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
טופס 12 ערימות כפולות של טורטיות.
מורחים כף של רוטב על כל אחד מהם. מחלקים אספרגוס באופן שווה בין טורטיות. למעלה עם בצל כבוש, גבינה וכוסברה.
מגישים מיד עם פלחי ליים ורוטב נוסף.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.