טאקו בטטה בגריל עם אנצ'ו צ' ילה-זיגוג סירופ מייפל
המתכון לטאקו בטטה בגריל עם ציפוי סירופ אנצ'ו צ' ילה-מייפל מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 755 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, אבקת אנצ'ו צ' ילה, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: אנצ'ו צ' ילה טורקיה עם מייפל בורבון זיגוג, אנצ'ו דבש קלוי בטטה וטאקו שעועית שחורה, ו אפרסקים ופטל בסירופ אנצ'ו עם חוטי צ' ילה.
הוראות
באמצעות 1 טורטייה עבור כל מנה, מקום 1/4 כוס של כל גבינה מעל מחצית פני השטח של טורטייה, העליון עם 3 פרוסות של תפוחי אדמה מתוקים העונה עם מלח ופלפל לבן לפי הטעם.
מקפלים את הטורטייה על המילוי כדי להפוך חצי עיגול. לפני ההגשה מברשת העליון בקלילות עם שמן ומפזרים אבקת אנצ 'ו צ' ילה.
אופים במשך 6 דקות או עד פריך.
מגישים 2 לכל אדם טפטוף כל אחד עם זיגוג מייפל
מערבבים את החומרים בקערה קטנה.