קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

טאקו בטטה בגריל עם אנצ'ו צ' ילה-זיגוג סירופ מייפל

טאקו בטטה בגריל עם אנצ'ו צ' ילה-זיגוג סירופ מייפל
המתכון לטאקו בטטה בגריל עם ציפוי סירופ אנצ'ו צ' ילה-מייפל מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 755 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, אבקת אנצ'ו צ' ילה, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: אנצ'ו צ' ילה טורקיה עם מייפל בורבון זיגוג, אנצ'ו דבש קלוי בטטה וטאקו שעועית שחורה, ו אפרסקים ופטל בסירופ אנצ'ו עם חוטי צ' ילה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
באמצעות 1 טורטייה עבור כל מנה, מקום 1/4 כוס של כל גבינה מעל מחצית פני השטח של טורטייה, העליון עם 3 פרוסות של תפוחי אדמה מתוקים העונה עם מלח ופלפל לבן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
פלפל לבןפלפל לבן
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
מלחמלח
3
מקפלים את הטורטייה על המילוי כדי להפוך חצי עיגול. לפני ההגשה מברשת העליון בקלילות עם שמן ומפזרים אבקת אנצ 'ו צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ 'ילי אנצ' ואבקת צ 'ילי אנצ' ו
טורטיהטורטיה
שמן בישולשמן בישול
4
אופים במשך 6 דקות או עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים 2 לכל אדם טפטוף כל אחד עם זיגוג מייפל
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
סירופ מייפלסירופ מייפל
6
מערבבים את החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.