טאקו ברביקיו וייטנאמי
המתכון טאקו ברביקיו וייטנאמי יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם רוטב טבילה וייטנאמי, בצל, רוטב דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו ברביקיו: צלעות וייטנאמיות בטעם דובדבן מעושן, טאקו דגים וייטנאמי, ו טאקו עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייקים בשקית ניילון גדולה.
לטאטא יחד רוטב דגים ו 7 מרכיבים הבאים. מערבבים בצל אדום, ושופכים תערובת על סטייקים בשקית במקפיא. חותם וצינה 8 עד 24 שעות, מפנה פעם אחת.
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
הסר סטייקים מן המרינדה, השלכת המרינדה.
סטייקים גריל 7 עד 8 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness, מפנה כל 3 עד 5 דקות. לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים סטייקים באלכסון על פני התבואה לרצועות דקות, ומגישים טורטיות קמח חמות עם רוטב טבילה וייטנאמי ותוספות הרצוי.