טאקו בשר Barbacoa הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך שום, פלפל קאיין, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוק פוט ברבאקואה טאקוס ביף, טאקוס ברבקואה ביריים איטיים, ו לבישול איטי ברבאקואה טאקו בשר (חקיין צ'יפוטלה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים, לוחצים עליהם עם מרית, 10 שניות לכל צד; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מוסיפים את העגבניות, הבצל והשום למחבת ומבשלים, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהירקות חרוכים בנקודות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מקלפים את השום ומעבירים לבלנדר יחד עם העגבניות והבצל (שומרים את המחבת). לקרוע את הצ ' ילי לחתיכות ולהוסיף לבלנדר יחד עם 1/2 כוס מים 1 כפית מלח; דופק עד חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת למחבת, לחיצה עליו דרך עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את הבשר למחבת ופונים למעיל ברוטב צ ' ילה באמצעות מלקחיים. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מסתובב מדי פעם, עד קרום מתחיל להיווצר על הבשר, על 10 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.