טאקו בשר Barbacoa הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך שום, פלפל קאיין, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוק פוט ברבאקואה טאקוס ביף, טאקוס ברבקואה ביריים איטיים, ו לבישול איטי ברבאקואה טאקו בשר (חקיין צ'יפוטלה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים, לוחצים עליהם עם מרית, 10 שניות לכל צד; מעבירים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מוסיפים את העגבניות, הבצל והשום למחבת ומבשלים, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהירקות חרוכים בנקודות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקלפים את השום ומעבירים לבלנדר יחד עם העגבניות והבצל (שומרים את המחבת). לקרוע את הצ ' ילי לחתיכות ולהוסיף לבלנדר יחד עם 1/2 כוס מים 1 כפית מלח; דופק עד חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת למחבת, לחיצה עליו דרך עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את הבשר למחבת ופונים למעיל ברוטב צ ' ילה באמצעות מלקחיים. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מסתובב מדי פעם, עד קרום מתחיל להיווצר על הבשר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מפזרים את הכמון, קינמון ופלפל קאיין ומבשלים 1 דקה יותר. בינתיים, מחית 2 1/2 כוסות מים, כוסברה ותימין בבלנדר; להוסיף למחבת יחד עם עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
גב שומן חזיר
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים בעדינות עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות, הוספת עד 1 1/2 כוסות מים אם הרוטב מקבל עבה מדי.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.