קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

טאקו בשר בית ספר ישן

טאקו בשר בית ספר ישן
טאקו בשר בית ספר ישן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם כמון טחון, פרמזן, עגבניות גפן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו עקיצות פיצה מיני טאקו וביקור בחזרה לבית הספר כדי סיכות חזרה למרכז הספר.

הוראות

1
מוסיפים 1/2 כוסות מים חמים לקערה גדולה ומוסיפים את הצ ' ילי המיובש. השאירו לשבת כך chiles rehydrate ו שמנמן למעלה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים רסס של שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום והבצל ומוסיפים עד ריחני ורך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיף את הכמון, ולאחר מכן לשפוך עגבניות חתוכות לקוביות, פלפלים צ ' ילה rehydrated ומים שלהם. מתבלים עם קצת מלח ופלפל. ואז לכסות ומבשלים עד הרוטב מצטמצם והוא מעובה, כ 30 דקות. מחית עם בלנדר מקל (או בבלנדר רגיל), דואג כמו הנוזל הוא חם ואת האוויר בבלנדר יתרחב. מחית עד חלקה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
עבור מילוי טאקו: להגדיר מחבת סאוט גדולה על חום גבוה ולהוסיף רסס של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים ואת הטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הבשר הטחון ואת הטחון תוך פירוק עם החלק האחורי של כף עץ. מבשלים עד שחום היטב, 7 עד 8 דקות. ואז מתבלים עם הכמון, שום מגורען, פפריקה, אבקת בצל, מלח ופלפל. מבשלים 3 עד 4 דקות יותר. ואז מוסיפים חצי רוטב אנצ ' ילדה (שומרים את החצי השני להרכבה). תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
עבור טורטיות: לקחת מחבת nonstick גדול או מחבת או מחבת לרסס קלות עם תרסיס שמן זית בישול. לחמם טורטייה במשך כ 30 שניות משני הצדדים, ולאחר מכן מעיל קל בצד אחד עם קמצוץ של פרמזן. חם דרך, ולאחר מכן להפוך כל כך זה טוסטים בצד גבינה למטה. אפשר את הגבינה לבשל חום, על 15 שניות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מניחים טורטייה, בצד גבינה למעלה, על צלחת העליון עם תערובת בשר טחון, slathering של רוטב אנצ ' ילדה שמורות ומקשטים עם כמה עגבניות, חסה גרוסה, קרם, סיד וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

מרכיבים

8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה2Guajillo מיובש או ניו מקסיקו מיובשים תרמילי צ'ילהGuajillo מיובש או ניו מקסיקו מיובשים תרמילי צ'ילה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה8ריבס, קצוץ טרי או קפואשישה עשר טורטיות תירס 7 אינץשישה עשר טורטיות תירס 7 אינץ794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות, כגון אש גלן מיור קלויעגבניות חתוכות לקוביות, כגון אש גלן מיור קלוי3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמוצים כשריםחמוצים כשרים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון (תערובת 80/20)בשר בקר טחון (תערובת 80/20)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחסה קרועהחסה קרועה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי2לימונים, חתוכים לחתיכות.לימונים, חתוכים לחתיכות.2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם מקסיקניקרם מקסיקני8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ1בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ2עגבניות גפן, חתוכות לקוביותעגבניות גפן, חתוכות לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."