טאקו בשר בית ספר ישן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם כמון טחון, פרמזן, עגבניות גפן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו עקיצות פיצה מיני טאקו וביקור בחזרה לבית הספר כדי סיכות חזרה למרכז הספר.
הוראות
1
מוסיפים 1/2 כוסות מים חמים לקערה גדולה ומוסיפים את הצ ' ילי המיובש. השאירו לשבת כך chiles rehydrate ו שמנמן למעלה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים רסס של שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום והבצל ומוסיפים עד ריחני ורך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיף את הכמון, ולאחר מכן לשפוך עגבניות חתוכות לקוביות, פלפלים צ ' ילה rehydrated ומים שלהם. מתבלים עם קצת מלח ופלפל. ואז לכסות ומבשלים עד הרוטב מצטמצם והוא מעובה, כ 30 דקות. מחית עם בלנדר מקל (או בבלנדר רגיל), דואג כמו הנוזל הוא חם ואת האוויר בבלנדר יתרחב. מחית עד חלקה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
עבור מילוי טאקו: להגדיר מחבת סאוט גדולה על חום גבוה ולהוסיף רסס של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים ואת הטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את הבשר הטחון ואת הטחון תוך פירוק עם החלק האחורי של כף עץ. מבשלים עד שחום היטב, 7 עד 8 דקות. ואז מתבלים עם הכמון, שום מגורען, פפריקה, אבקת בצל, מלח ופלפל. מבשלים 3 עד 4 דקות יותר. ואז מוסיפים חצי רוטב אנצ ' ילדה (שומרים את החצי השני להרכבה). תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
רוטב אנצ ' ילדה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
עבור טורטיות: לקחת מחבת nonstick גדול או מחבת או מחבת לרסס קלות עם תרסיס שמן זית בישול. לחמם טורטייה במשך כ 30 שניות משני הצדדים, ולאחר מכן מעיל קל בצד אחד עם קמצוץ של פרמזן. חם דרך, ולאחר מכן להפוך כל כך זה טוסטים בצד גבינה למטה. אפשר את הגבינה לבשל חום, על 15 שניות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זית
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מניחים טורטייה, בצד גבינה למעלה, על צלחת העליון עם תערובת בשר טחון, slathering של רוטב אנצ ' ילדה שמורות ומקשטים עם כמה עגבניות, חסה גרוסה, קרם, סיד וכוסברה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.