טאקו דגים המתכון מוכן בסביבות 3 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 21 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קורנית, פלפל חריף, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
הסר את השכבות החיצוניות הדקות של הבצל וקוצצים לחתיכות 1/8 - על ידי 1/8 אינץ'. קוצצים את jalapeno במחצית ולהסיר את הזרעים ואת הממברנה הפנימית (להשתמש בכפפות בעת טיפול חלפיניו). קוביות חלפיניו לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים את העגבניות לתוך 1/8-על ידי 1/8 אינץ חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
חותכים את הסיד לשניים ולסחוט את המיץ לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
5
תן את כל החומרים לשבת במרינדה לפחות 30 דקות.
1
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, כוסברה, מיץ ליים, אבקת שום ואבקת בצל יחד ולתת לרבד לפחות 30 דקות.
מוסיפים את המלח והפלפל. מוסיפים לאט את המים תוך ערבוב הבצק עם הידיים עד שהוא הופך להיות קצת רך יותר מאשר עקביות "משחק בצק". לשבור את הבצק לתוך עשרים וארבע 1/4 אינץ ' כדורים עגולים. לשטח את הבצק באמצעות עיתונות טורטייה כי כבר מרופד עם תיק ziptop בכל צד.
הסר את הבצק ומניח ישירות על מחבת כי כבר משומן קלות ומחומם ל 350 מעלות F. כאשר אתה מבחין את הבצק רק מתחיל להראות סדקים מתח, על 3 דקות, להעיף אותו לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום וערום עם מגבות נייר בין כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים את האורגנו, הקורנית, פפריקה מעושנת, פלפל קאיין ופלפל לבן בקערה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.