קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
טאקו דגים המתכון מוכן בסביבות 3 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 21 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קורנית, פלפל חריף, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
הסר את השכבות החיצוניות הדקות של הבצל וקוצצים לחתיכות 1/8 - על ידי 1/8 אינץ'. קוצצים את jalapeno במחצית ולהסיר את הזרעים ואת הממברנה הפנימית (להשתמש בכפפות בעת טיפול חלפיניו). קוביות חלפיניו לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים את העגבניות לתוך 1/8-על ידי 1/8 אינץ חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
חותכים את הסיד לשניים ולסחוט את המיץ לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
תן את כל החומרים לשבת במרינדה לפחות 30 דקות.
1
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, כוסברה, מיץ ליים, אבקת שום ואבקת בצל יחד ולתת לרבד לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1
מניחים את קמח התירס בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את המלח והפלפל. מוסיפים לאט את המים תוך ערבוב הבצק עם הידיים עד שהוא הופך להיות קצת רך יותר מאשר עקביות "משחק בצק". לשבור את הבצק לתוך עשרים וארבע 1/4 אינץ ' כדורים עגולים. לשטח את הבצק באמצעות עיתונות טורטייה כי כבר מרופד עם תיק ziptop בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
הסר את הבצק ומניח ישירות על מחבת כי כבר משומן קלות ומחומם ל 350 מעלות F. כאשר אתה מבחין את הבצק רק מתחיל להראות סדקים מתח, על 3 דקות, להעיף אותו לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום וערום עם מגבות נייר בין כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים את האורגנו, הקורנית, פפריקה מעושנת, פלפל קאיין ופלפל לבן בקערה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חותכים את הדגים הטריים שלך לקוביות קטנות על 1/4-על ידי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מפזרים בנדיבות עם 1/2 כף של תיבול השחרה.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
3
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף את הדג למחבת ולטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום למחבת וממשיכים לטגן במשך כ -45 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את היין והכוסברה. סיים לבשל עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
לחמם את הטורטיות במידת הצורך, להסיר מהחום ולהוסיף קצת חסה, דגים מבושלים, רוטב סיד כוסברה ו פיקו דה "guyo".
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
8
מגישים 3 לכל צלחת. תהנו!

מרכיבים

2smallsפילה דגים (אנחנו משתמשים בטונה, אבל אתה יכול להחליף עם מה הדג האהוב של המשפחה שלך הוא. המשקל הכולל צריך להיות על 1 1/2 קילו.)פילה דגים (אנחנו משתמשים בטונה, אבל אתה יכול להחליף עם מה הדג האהוב של המשפחה שלך הוא. המשקל הכולל צריך להיות על 1 1/2 קילו.)0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם12 כפיות אבקת שוםשרדונה פריך (אם אתה צריך לבשל עם זה, לעשות את זה משהו שאתה תיהנה לסיים את הארוחה שלך!)שרדונה פריך (אם אתה צריך לבשל עם זה, לעשות את זה משהו שאתה תיהנה לסיים את הארוחה שלך!)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס, כגון מאסקהקמח תירס, כגון מאסקה0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש12 כפיות אבקת שוםכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון03 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי0חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט1ליים טריליים טרי12 כפיות אבקת שוםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו03 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוח בצלכוח בצל0חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש2עגבניות שזיףעגבניות שזיף0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום0חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות12 כפיות אבקת שום1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים בטמפרטורת החדרמים בטמפרטורת החדר1קטןבצל צהובבצל צהוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.