קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
טאקו דגים המתכון מוכן בסביבות 3 שעות ו -10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 21 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קורנית, פלפל חריף, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
הסר את השכבות החיצוניות הדקות של הבצל וקוצצים לחתיכות 1/8 - על ידי 1/8 אינץ'. קוצצים את jalapeno במחצית ולהסיר את הזרעים ואת הממברנה הפנימית (להשתמש בכפפות בעת טיפול חלפיניו). קוביות חלפיניו לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
חותכים את העגבניות לתוך 1/8-על ידי 1/8 אינץ חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
חותכים את הסיד לשניים ולסחוט את המיץ לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
תן את כל החומרים לשבת במרינדה לפחות 30 דקות.
1
מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, כוסברה, מיץ ליים, אבקת שום ואבקת בצל יחד ולתת לרבד לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1
מניחים את קמח התירס בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את המלח והפלפל. מוסיפים לאט את המים תוך ערבוב הבצק עם הידיים עד שהוא הופך להיות קצת רך יותר מאשר עקביות "משחק בצק". לשבור את הבצק לתוך עשרים וארבע 1/4 אינץ ' כדורים עגולים. לשטח את הבצק באמצעות עיתונות טורטייה כי כבר מרופד עם תיק ziptop בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
הסר את הבצק ומניח ישירות על מחבת כי כבר משומן קלות ומחומם ל 350 מעלות F. כאשר אתה מבחין את הבצק רק מתחיל להראות סדקים מתח, על 3 דקות, להעיף אותו לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום וערום עם מגבות נייר בין כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
מערבבים את האורגנו, הקורנית, פפריקה מעושנת, פלפל קאיין ופלפל לבן בקערה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
חותכים את הדגים הטריים שלך לקוביות קטנות על 1/4-על ידי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מפזרים בנדיבות עם 1/2 כף של תיבול השחרה.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
3
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף את הדג למחבת ולטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השום למחבת וממשיכים לטגן במשך כ -45 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את היין והכוסברה. סיים לבשל עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
לחמם את הטורטיות במידת הצורך, להסיר מהחום ולהוסיף קצת חסה, דגים מבושלים, רוטב סיד כוסברה ו פיקו דה "guyo".
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
8
מגישים 3 לכל צלחת. תהנו!

מרכיבים

2smallsפילה דגים (אנחנו משתמשים בטונה, אבל אתה יכול להחליף עם מה הדג האהוב של המשפחה שלך הוא. המשקל הכולל צריך להיות על 1 1/2 קילו.)פילה דגים (אנחנו משתמשים בטונה, אבל אתה יכול להחליף עם מה הדג האהוב של המשפחה שלך הוא. המשקל הכולל צריך להיות על 1 1/2 קילו.)0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 כף אורגנו מיובששרדונה פריך (אם אתה צריך לבשל עם זה, לעשות את זה משהו שאתה תיהנה לסיים את הארוחה שלך!)שרדונה פריך (אם אתה צריך לבשל עם זה, לעשות את זה משהו שאתה תיהנה לסיים את הארוחה שלך!)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס, כגון מאסקהקמח תירס, כגון מאסקה0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש11 כף אורגנו מיובשכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון02 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי0חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט1ליים טריליים טרי11 כף אורגנו מיובשמיץ ליים טרימיץ ליים טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו02 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוח בצלכוח בצל0חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש2עגבניות שזיףעגבניות שזיף0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות0חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים בטמפרטורת החדרמים בטמפרטורת החדר1קטןבצל צהובבצל צהוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.