טאקו דגים אפויים + ההתמכרות למטבח (האהובה) שלי עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 613 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל צ'יפוטלה באדובו, טורטיות קמח, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו טאקו דגים מועדף, טאקוס עוף אפויים בתנור – המאכל המשפחתי החדש שלנו, ו טאקו דגים אפויים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לפני הלחם, מתבלים כל פיסת דגים (משני הצדדים) במלח ופלפל. לאחר מכן, לטבול כל פיסת דגים בקמח ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריט
2
העברה לתערובת הביצה, ציפוי כל הצדדים, ומאפשר כל תוספת לטפטף. לבסוף, מניחים את חתיכת הדגים בפירורי לחם panko ואת המעיל באופן שווה, בעדינות הקשה על פירורי הלחם לתוך ציפוי הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
שמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מניחים את חתיכת הדג על תבנית האפייה וחוזרים עד שכל הדגים פורחים בפירורי לחם. כדי להימנע מאצבעות מבולגנות וגושי בפירורי לחם, השתמש ביד אחת למרכיבים היבשים ויד אחת למרכיבים הרטובים (אני תמיד משתמש ביד ימין למרכיבים היבשים, וביד שמאל למרכיבים הרטובים). כל עוד אתה יכול לשמור על הידיים שלך ישר, אשר יכול להיות קל יותר אמר מאשר לעשות, אתה יכול למנוע breading האצבעות שלך יחד עם הדגים!
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים את הדג במשך כ 15 דקות, מפנה פעם אחת. החלק החיצוני של הדג יהיה זהוב ופריך, והפנים יהיה לח ומתקלף.בעוד הדג אופה, הכינו את סלט הכרוב. בקערה גדולה, לשלב את הכרוב, בצל, גזר וכוסברה. בקערת ערבוב קטנה נפרדת, להקציף יחד את פלפל צ ' יפוטלה באדובו, שמנת חמוצה, דבש, ומיץ לימון. לאחר שילוב, לשפוך על תערובת הכרוב. השתמש זוג מלקחיים כדי לזרוק את סלט הכרוב, באופן שווה ציפוי תערובת הכרוב עם dressing.To להרכיב את הטאקו, למקם שתי חתיכות של דגים על כל טורטייה העליון עם סלט הדבש צ ' יפוטלה. אם תרצה, מקשטים עם פלחי ליים נוספים ועלי כוסברה (פלחי הלימון עובדים היטב כדי לתמוך את הקצוות של הטאקו).
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.