קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

טאקו דגים אפויים + ההתמכרות שלי (האהובה) למטבח

טאקו דגים אפויים + ההתמכרות שלי (האהובה) למטבח
טאקו דגים אפויים + ההתמכרות למטבח (האהובה) שלי עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 613 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל צ'יפוטלה באדובו, טורטיות קמח, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו טאקו דגים מועדף, טאקוס עוף אפויים בתנור – המאכל המשפחתי החדש שלנו, ו טאקו דגים אפויים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפני הלחם, מתבלים כל פיסת דגים (משני הצדדים) במלח ופלפל. לאחר מכן, לטבול כל פיסת דגים בקמח ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
העברה לתערובת הביצה, ציפוי כל הצדדים, ומאפשר כל תוספת לטפטף. לבסוף, מניחים את חתיכת הדגים בפירורי לחם panko ואת המעיל באופן שווה, בעדינות הקשה על פירורי הלחם לתוך ציפוי הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מניחים את חתיכת הדג על תבנית האפייה וחוזרים עד שכל הדגים פורחים בפירורי לחם. כדי להימנע מאצבעות מבולגנות וגושי בפירורי לחם, השתמש ביד אחת למרכיבים היבשים ויד אחת למרכיבים הרטובים (אני תמיד משתמש ביד ימין למרכיבים היבשים, וביד שמאל למרכיבים הרטובים). כל עוד אתה יכול לשמור על הידיים שלך ישר, אשר יכול להיות קל יותר אמר מאשר לעשות, אתה יכול למנוע breading האצבעות שלך יחד עם הדגים!
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים את הדג במשך כ 15 דקות, מפנה פעם אחת. החלק החיצוני של הדג יהיה זהוב ופריך, והפנים יהיה לח ומתקלף.בעוד הדג אופה, הכינו את סלט הכרוב. בקערה גדולה, לשלב את הכרוב, בצל, גזר וכוסברה. בקערת ערבוב קטנה נפרדת, להקציף יחד את פלפל צ ' יפוטלה באדובו, שמנת חמוצה, דבש, ומיץ לימון. לאחר שילוב, לשפוך על תערובת הכרוב. השתמש זוג מלקחיים כדי לזרוק את סלט הכרוב, באופן שווה ציפוי תערובת הכרוב עם dressing.To להרכיב את הטאקו, למקם שתי חתיכות של דגים על כל טורטייה העליון עם סלט הדבש צ ' יפוטלה. אם תרצה, מקשטים עם פלחי ליים נוספים ועלי כוסברה (פלחי הלימון עובדים היטב כדי לתמוך את הקצוות של הטאקו).
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
סיד טריזסיד טריז
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מגישים מיד, וליהנות!

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.