קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז

טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז
גשו לסופר וקנו מיץ ליים, אורגנו מקסיקני, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Cod Vera Cruz, שרימפס ורה קרוז, ו ורה קרוז תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מפזרים את הליבוט עם אבקת אנצ ' ו, מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב חרוך משני הצדדים, ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
באמצעות שני מזלגות, פתית את הליבוט לחתיכות בגודל ביס גדול ולשים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את שמן הזית ומיץ ליים, וזורקים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מוסיפים את הכרוב והכוסברה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8
מגישים את הדגים עם טורטיות וסלסה ורה קרוז ולתת לאורחים למלא ולעטוף טאקו משלהם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה. לזרוק את העגבניות jalapenos עם כמה כפות של שמן קנולה מתבלים עם מלח ופלפל. גריל שניהם עד חרוך מכל הצדדים ופשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
הסר מן הגריל ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
חותכים את העגבניות, מסירים את הזרעים וחותכים לקוביות קטנות. קוביות jalapenos, כולל העור והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
שים את העגבניות ואת jalapenos בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים את הבצלים, הזיתים, הצלפים, שמן זית, חומץ, כוסברה, אורגנו ומיץ ליים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.