טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז
גשו לסופר וקנו מיץ ליים, אורגנו מקסיקני, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Cod Vera Cruz, שרימפס ורה קרוז, ו ורה קרוז תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
מפזרים את הליבוט עם אבקת אנצ ' ו, מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב חרוך משני הצדדים, ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
באמצעות שני מזלגות, פתית את הליבוט לחתיכות בגודל ביס גדול ולשים בקערה גדולה.
יוצקים את שמן הזית ומיץ ליים, וזורקים רק כדי לשלב.
מוסיפים את הכרוב והכוסברה וזורקים שוב.
מגישים את הדגים עם טורטיות וסלסה ורה קרוז ולתת לאורחים למלא ולעטוף טאקו משלהם.
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה. לזרוק את העגבניות jalapenos עם כמה כפות של שמן קנולה מתבלים עם מלח ופלפל. גריל שניהם עד חרוך מכל הצדדים ופשוט רך.
הסר מן הגריל ולתת מגניב מעט.
חותכים את העגבניות, מסירים את הזרעים וחותכים לקוביות קטנות. קוביות jalapenos, כולל העור והזרעים.
שים את העגבניות ואת jalapenos בקערה בינונית.
מוסיפים את הבצלים, הזיתים, הצלפים, שמן זית, חומץ, כוסברה, אורגנו ומיץ ליים ומתבלים במלח ופלפל.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.