טאקו דגים בגריל עם ציפוי אבוקדו שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים בגריל עם ציפוי אבוקדו שמנת. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא רוטב ראנץ', עגבניות, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טאקו דגים מושחרים עם רוטב אבוקדו שמנת, טאקו דגים בגריל עם מנגו-סלסה אבוקדו, ו טאקו דגים בגריל עם סלט כרוב קרמי לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה בינונית, מערבבים אבוקדו, כוסברה ורוטב. תניח בצד.
קונכיות טאקו חום לפי ההוראות.
בקערה גדולה, מערבבים שמן, תיבול לימון ופלפל, אבקת צ ' ילי ומלח.
להוסיף הליבוט; לזרוק בעדינות מעיל.
מניחים סל על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 5 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, סידור מחדש פעמיים. מילוי קונכיות טאקו עם דגים, חסה, תערובת אבוקדו ועגבניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.