מתכון באחה בסגנון טאקו דגים יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 868 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו מלח כשר, תערובת קולסלאו, חומץ סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דגים-בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים בסגנון באחה.
הוראות
1
הפוך מרינדה על ידי לטאטא יחד את הטקילה, מיץ ליים, מים, 2 כפות מלח, סוכר turbinado, ו 1 כף אבקת צ ' ילי בקערה גדולה. שים בצד 1/4 כוס של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
טקילה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הבקלה למרינדה הנותרת; מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
3
מערבבים יחד את המרינדה 1/4 כוס שמורות, שעועית שחורה, jalapeno; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מערבבים יחד את המיונז, שמנת חמוצה, 1 כף אבקת צ ' ילי, חומץ סיידר, 1/2 כפית מלח, סוכר, בצל ירוק בקערה גדולה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את תערובת הסלט כרוב ובצל ירוק ומערבבים עד מצופה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
6
מערבבים יחד את הקמח, 1 כף אבקת צ ' ילי, סודה לשתיה, ו 2 כפיות מלח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר חתיכות של בקלה מן המרינדה, לנער את המרינדה, ואת המעיל בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
8
מחממים את השמן במחבת כבדה ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בעדינות לשכב את הדגים המצופים במחבת מבלי להצטופף החתיכות. מבשלים בשמן החם, פונה פעם אחת, עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בעת טיגון הבקלה, מחממים את תערובת השעועית השחורה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מחממים את המרינדה השמורה בסיר קטן נפרד על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
להרכיב טאקו על ידי הצבת דגים במרכז טורטילה; העליון עם סלט כרוב, שעועית שחורה, וכל תוספות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ממתק תמנון בריט
12
טפטוף חלק המרינדה מחוממת מעל הסתימות ולקפל את הטורטייה כדי לסגור.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.