טאקו דגים מוכה בירה
טאקו דגים מוכה בירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1185 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו בירה, לימונים, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טאקו דגים מוכה בירה, טאקו דגים מוכה בירה, ו בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה בינונית; מקררים עד 5 ימים.
אם באמצעות דגים טריים: למלא סיר גדול, עמוק, כבד עם שמן צמחי על 11/4 אינץ ' עמוק.
מערבבים את הקמח ו 1 כפית מלח בקערה בינונית ומערבבים בבירה עד חלקה. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה מוכה. מתבלים את הדגים במלח. כדי לבשל את הדגים, לעבוד בקבוצות של כשלושה או ארבעה חתיכות בכל פעם. באמצעות מלקחי מטבח, לטבול כל חתיכה בבלילה, לתת לכל ניקוז עודף, בזהירות להטביע את הדגים בשמן החם, ומטגנים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 5 דקות.
אופים אותם על פי הוראות החבילה.
כדי לשרת: רק לאחר הדג יוצא מן הטיגון (או תנור), לארגן צלחת מחוממת על השולחן. לידו להגדיר את רוטב טרטר, טורטיות חמות, כרוב מגורר, מגורי סיד, ו פיקו דה גאלו כך שכל אדם יכול להרכיב טאקו שלו או שלה.
בהתבסס על שש מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.