טאקו דגים מתובל כמון עם סלסה אבוקדו-מנגו
טאקו דגים מתובל כמון עם סלסן אבוקדו-מנגו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 342 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך טורטיות תירס, מיץ לימון, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. וזה טוב. נסו טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו, טאקו דגים בגריל עם מנגו-סלסה אבוקדו, ו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים זרעי כמון; לבשל 2 דקות או עד קלוי, רועד מחבת לעתים קרובות.
מניחים כמון, 1/2 כפית מלח, פפריקה, ופלפל שחור במטחנת תבלינים; תהליך עד הקרקע דק.
מערבבים תערובת כמון ושום; לשפשף על דגים. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף דגים; לבשל 2 דקות בכל צד או עד הסוף.
שלב את הנותרים 1/4 כפית מלח, אבוקדו, והבא 6 מרכיבים (דרך 1/4 כפית פלפל אדום). מערבבים jalapeo, אם תרצה.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. לשבור דגים לחתיכות; לחלק באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל טורטייה עם 2 כפות סלסה. מקפלים טורטיות במחצית; לשרת מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.