טאקו דגים מתובל כמון עם סלסן אבוקדו-מנגו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 342 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך טורטיות תירס, מיץ לימון, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. וזה טוב. נסו טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו, טאקו דגים בגריל עם מנגו-סלסה אבוקדו, ו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים זרעי כמון; לבשל 2 דקות או עד קלוי, רועד מחבת לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים כמון, 1/2 כפית מלח, פפריקה, ופלפל שחור במטחנת תבלינים; תהליך עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים תערובת כמון ושום; לשפשף על דגים. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף דגים; לבשל 2 דקות בכל צד או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
7
הסר מהחום; להתחמם.
8
שלב את הנותרים 1/4 כפית מלח, אבוקדו, והבא 6 מרכיבים (דרך 1/4 כפית פלפל אדום). מערבבים jalapeo, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פלפל ארבול מיובש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. לשבור דגים לחתיכות; לחלק באופן שווה בין טורטיות. למעלה כל טורטייה עם 2 כפות סלסה. מקפלים טורטיות במחצית; לשרת מיד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.